«Τελείωσε η εκπομπή και...» - Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε το λόγο που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι από το Instagram

«Tον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τελείωσε η εκπομπή και...» - Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε το λόγο που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι από το Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη, βρέθηκε σήμερα 25/9 η Αντιγόνη Κουλουκάκου, λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά Γη της Ελιάς στο MEGA (δείτε το πρώτο επεισόδιο). Οι δυο γυναίκες συζήτησαν εκτός των επαγγελματικών τους και για τη καθημερινότητα τους.

Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη της ηθοποιού πως τον Αύγουστο κλείνει στα social media και απομακρύνεται, απολαμβάνοντας την καθημερινότητα της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο που εξαφανίστηκε όλο το καλοκαίρι από τα social media.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Αυτό που λες “κλείνω τα social”… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω», είπε η παρουσιάστρια του MEGA.

Τι έκανε όλο το καλοκαίρι που ήταν εξαφανισμένη

Μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA (δείτε το φινάλε με τις αποχωρήσεις), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να εξαφανιστεί από τα social media και να αφιερώσει τους τρεις μήνες του καλοκαιρού στην οικογένεια της απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Όπως κάθε χρόνο οικογενειακώς ταξίδεψαν στην Άνδρο, όπου διαθέτουν εξοχικό σπίτι μέσα στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του), όπου περνάνε και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Μαζί τους πάντα έχουν την μικρή Μαρίνα, αλλά και την Λάουρα με την Βαλέρια, τις οποίες η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, στο πλευρό της φέτος βρέθηκε και ο μεγάλος της γιος, Άγγελος Λάτσιος.

Μπορεί λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη να είχ εξαφανιστεί από τα social media, ωστόσο, απολάμβανε στο έπακρο όμορφες στιγμές με την οικογένεια της στα ελληνικά νησιά.

Το papakostories.gr είχε "τσακώσει" την παρουσιάστρια με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο Μεγανήσι να κάνουν βόλτες με το σκάφος τους.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά