Χώρισαν υπό άκρα μυστικότητα δύο μήνες πριν - Ήταν μαζί εδώ και ένα χρόνο

Hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισαν υπό άκρα μυστικότητα δύο μήνες πριν - Ήταν μαζί εδώ και ένα χρόνο

Το Αύγουστο του 2022 έγινε γνωστό πως η Ελένη Βαΐτσου ερωτεύτηκε ξανά μετά από καιρό έναν ηθοποιό και, μάλιστα, πρώην σύντροφο της Φαίης Σκορδά. Ο λόγος για το Νίκο Ηλιόπουλο (δείτε εδώ τη διαφορά ηλικίας τους). Κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να μιλά για την προσωπική τους ζωή δημόσια, γι' αυτό και η ηθοποιός έδειχνε μία ενόχληση κάθε φορά που δεχόταν κάποια ερώτηση από τους δημοσιογράφους για εκείνον, ωστόσο όσο κι αν δεν το θέλουν, νέες λεπτομέρειες για την σχέση τους ήρθαν στο φως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας Real News, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και έτσι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί. Μάλιστα, το οριστικό τέλος στο δεσμό τους φαίνεται πως μπήκε δύο μήνες πριν.

Γιατί χώρισαν η Ελένη Βαΐτσου και ο Νίκος Ηλιόπουλος

Γι' αυτό ακολούθησε και το ταξίδι της Ελένης Βαΐτσου στο Πακιστάν, όπου έμεινε για ένα μήνα (δείτε εδώ φωτογραφίες), καθώς επιθυμία της ήταν να ξεφύγει για λίγο, να κάνει ένα βήμα πίσω, όπως και έναν απολογισμό, ξεκαθαρίζοντας "το μέσα" της.

Ελένη Βαίτσου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Νίκος Ηλιόπουλος και εκείνη έμειναν μαζί για περίπου ένα χρόνο, μέχρι που συνειδητοποίησαν πως όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από τα κοινά που τους ένωσαν σε πρώτο επίπεδο, κατά τη γνωριμία τους.

Νίκος Ηλιόπουλος

Μάλιστα, την ημέρα των γενεθλίων της είχε προσχωρήσει σε μία εξομολόγηση για τους ανθρώπους που απομάκρυνε από τη ζωή της: «Μου λένε πως όσο μεγαλώνω παραξενεύω. Πώς φαίνομαι πιο απόμακρη, κλειστή, μοναχική. Γεροπαράξενη θα με έλεγε κανείς, ιδιότροπη και ακοινώνητη. Εγώ προς υπεράσπιση μου, θα πω πως έγινα πιο επιλεκτική. Επιλεκτική με το που κ με τι ξοδεύω τον πολύτιμο χρόνο μου. Επιλεκτική με τους ανθρώπους.

Δεν κρατάω στη ζωή μου τοξικούς ανθρώπους (παρόλο που σε περιπτώσεις αναγνωρίζω και την δική μου τοξικότητα), ανθρώπους που δεν έχουν αξίες ή που θεωρούν τους άλλους αναλώσιμους, που ψάχνουν κάποιον απλώς για να απομυζήσουν ότι μπορούν και να πάνε στον επόμενο. Κάνω όνειρα τα οποία μοιράζομαι με αυτούς που βρίσκομαι στα δικά τους. Θέτω τα όρια μου. Λέω όχι σε ό,τι δεν θέλω και δεν με εκφράζει, κι ας μην γίνομαι αρεστή. Δεν κάνω και δεν είμαι αυτό που θέλουν ή περιμένουν οι άλλοι από μένα, αλλά ζω σύμφωνα με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά. Δεν αποζητώ την αποδοχή των υπολοίπων και την επιβράβευση για να νιώσω πως αξίζω. Περνάω χρόνο με τον εαυτό μου και συνειδητοποιώ τις πραγματικές ανάγκες μου. Και προσπαθώ (γιατί θέλει όντως προσπάθεια) όχι μόνο να τον αποδεχτώ αλλά να γίνομαι συνεχώς η καλύτερη εκδοχή του.
Happy birthday to me!».