Κουμπάρα η Χριστίνα Μπόμπα - Με εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα γεμάτο στρας δίπλα στη νύφη

Ποια τυχερή έπιασε την ανθοδέσμη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Πολλές ήταν οι βαφτίσεις, όπως και οι γάμοι αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τη μέρα που ο νουνίτο έγινε Πάρης και εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο γλέντι του γάμου για τη μητέρα του). Σε έναν από τους γάμους, μάλιστα, κουμπάρα έγινε η Χριστίνα Μπόμπα. Η ίδια το αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η περήφανη Influencer πάντρεψε ένα φιλικό ζευγάρι το Σάββατο 23/9 και δημοσίευσε στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα για την ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή!

Η λαμπερή εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα ως κουμπάρα

Είχε επιλέξει να φορέσει ένα στράπλες φόρεμα με στρας, από Self Portrait, Mezzo Boutique, στο χρώμα της άμμου, με διαφάνεια από τα γόνατα και κάτω, έκανε έντονο μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια και άφησε τα μαλλιά της λυτά, μακριά από το πρόσωπό της. Για αξεσουάρ επέλεξε πολύ διακριτικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

«Να μας ζήσουν!

Σας αγαπάμε @evadragonea & @fiorakis

Είμαι τυχερή που πάντρεψα το πιο κουλ και γλυκό ζευγάρι!

Περάσαμε φανταστικά», σημείωσε η ίδια.

Μάλιστα, μέσα από τα stories της αποκάλυψε και ποια τυχερή έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης και δεν είναι άλλη από την καλή της φίλη, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, σύντροφο του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Χριστίνα Μπόμπα ανθοδέσμη Εξαρχοπούλου Μπόγδανος
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Γονείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Την Παρασκευή 22/9 μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'' είδαμε τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ''πιάστηκε'' από ρεπόρτερ της εκπομπής στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από ταξίδι στην Κύπρο.

Ο επιχειρηματίας ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες, που αφορούν στην Χριστίνα Μπόμπα και στην οικογένειά τους, καθώς ειπώθηκε, ότι η γυναίκα είναι ξανά έγκυος (δείτε τι δήλωσε η ίδια).

Από τη μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε, πως όντως η σύζυγός του δεν είναι έγκυος, δυστυχώς, όπως τόνισε, καθώς είναι επιθυμία του με τη Μπόμπα να φέρουν ένα ακόμα παιδί στον κόσμο.

«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.