«Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη Δήμητρα Βαμβακούση λίγο μετά το γάμο με το Ντάνο

«Η ίδια η γυναίκα δεν έχει τοποθετηθεί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες από τον πολυσυζητημένο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/9 στον Λυκαβηττό, μία ημέρα πριν η μητέρα του νικητή του Survivor φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ το σπαρακτικό του αντίο).

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, αφού ευχήθηκε στο διάσημο ζευγάρι, θέλησε να κάνει τα σχόλιά της για τους καλεσμένους, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η πλέον σύζυγος του επιχειρηματία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ ποιος έκανε τα αποκαλυπτήρια).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

«Να ζήσουν τα παιδιά, πολύ ωραία βραδιά! Να πω όμως κάτι. Είναι λίγο αδιάκριτο, ακόμα και οι καλεσμένοι, οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν προσωπικά να εικάζουν, να τοποθετούνται και να λένε "με το καλό το μωράκι", εφόσον το ίδιο το ζευγάρι και η ίδια η Δήμητρα που τοποθετήθηκε εξαιρετικά δεν έχει πει κάτι. Μπορεί κάποιοι να είδαν μία φουσκωμένη κοιλίτσα, μπορεί κάποιοι να ξέρουν κάτι, μπορεί κάποιοι να εικάζουν, δεν έχει σημασία. Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό, θέλει διακριτικότητα κι όταν η ίδια η γυναίκα δεν έχει τοποθετηθεί, καλό είναι να μην κάνουμε τοποθετήσεις», είπε.

Η ενόχληση της Δήμητρας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το μωρό της

Τι κι αν καλεσμένη του γάμου μίλησε και αποκάλυψε στην κάμερα του Youweekly.gr πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος, η ίδια η Δήμητρα δεν ήταν πολύ θετική στο να μιλήσει γι' αυτό στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, μετά την τελετή του γάμου η Δήμητρα και ο Γιώργος δέχτηκαν να μιλήσουν στις τηλεοπτικές κάμερες με το γνωστό μοντέλο να μην κρύβει την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

«Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμάς. Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε κι εμείς. Ακόμα και συγκινημένος να είμαι δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, είναι μια στιγμή που καταφέραμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.» δήλωσε ο γαμπρός ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τελικά η Δήμητρα είναι έγκυος απάντησε: «Θα σας απαντήσει η Δήμητρα που είναι γυναίκα, εγώ δεν θα πω κάτι. Μόνο που το θίγουμε, δεν θα ήθελα αλλά...», δίνοντας τον λόγο στην πλέον γυναίκα του η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μια κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά. Εντάξει; Σας ευχαριστώ παρά πολύ».