Τους βγήκε ξινό - Ανησυχία με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά τη βάφτιση του μικρού Πάρη

Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους και έτσι ο νουνίτο έγινε πλέον Πάρης. Το μυστήριο έλαβε χώρα σε ένα εντυπωσιακό κτήμα, που γέμισε με λευκά και γαλάζια μπαλόνια, γλυκά και λουλούδια. Ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί, με τραγούδι, χορό και ναργιλέδες για τους μεγάλους (δείτε εδώ βίντεο από το "ξεσάλωμα"), ενώ τρεις μέρες μετά τη βάφτιση οι δύο γονείς με τους νονούς βρέθηκαν στην εκκλησία για την πρώτη κοινωνία του μωρού.

Και εκεί που η χαρά και ο ενθουσιασμός τους για τη μαγική ημέρα που έζησαν ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ τους, ξαφνικά όλα ανατράπηκαν και φαίνεται πως η οικογένεια αρρώστησε. Η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το θερμόμετρο που έδειχνε 39,6, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν και ο μπέμπης της έχει ανεβάσει και εκείνος πυρετό.

Με πυρετό η οικογένεια Τούνη - Αλεξάνδρου μετά τη βάφτιση

«Και σήμερα δεν έχω ανεβάσει στόρυ... γιατί που συμβαίνει αυτό», σημείωσε.

Τούνη πυρετός

Η πρώτη ανάρτηση για την ιδιαίτερη ημέρα του γιου της

Ο στολισμός στη βάφτιση ήταν επιλογή της Ιωάννας μαζί με τον φίλο της και διακοσμητή, Στέφανος, ο οποίος επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια και μάλιστα η Τούνη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως μέσα από την πρώτη της ανάρτηση την Κυριακή 24/9.

Μέσα από ένα κείμενο, που έγραψε η Τούνη στο post, που έκανε στο instagram ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη βάφτιση και τη βοήθησαν, ώστε να μείνει αξέχαστη η βάφτιση του Πάρη.

«Πάρης Αλεξάνδρου.

Και κάπως έτσι… ο νούνι έγινε Πάρης! Σας δείχνουμε μερικές εικόνες από την πιο ονειρεμένη βάπτιση ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ! Όλοι οι αγαπημένοι μας ήταν εκεί… Όλα ήταν παραπάνω από υπέροχα!!! @stefanosmen σε ευχαριστούμε για την απίστευτη διοργάνωση… Είσαι ο φίλος, ο διακοσμητής και πλέον ο event planner της καρδιάς μας!
Ήταν όλα καλύτερα από όσο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε
Πάρη μας, σου ευχόμαστε το πιο όμορφο και λαμπρό μέλλον… θα είμαστε πάντα στο πλάι σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε!

μαμά + μπαμπάς», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.