Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στην εκκλησία με τον μικρό Πάρη για την πρώτη του κοινωνία (Βίντεο)

Μαζί και οι δύο νονοί του μπέμπη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στην  εκκλησία με τον μικρό Πάρη για την πρώτη του κοινωνία (Βίντεο)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σήμερα, τρεις μέρες μετά τη βάφτιση του νουνίτο και η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο μπέμπης τους αυτή τη στιγμή πηγαίνουν στην εκκλησία για την πρώτη κοινωνία του Πάρη, ο οποίος πλέον είναι 9 μηνών.

Εκεί τους περιμένουν και οι νονοί του, Γιώργος Μανίκας (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για τη νέα του οικογένεια) και Στέλλα Πάσσαρη, καθώς όπως ορίζει το έθιμο πρέπει να βρίσκονται δίπλα στο πνευματικό τους παιδί και τις τρεις φορές που πρέπει να κοινωνήσει, ενώ σημαντικό είναι πώς πρέπει να κάψουν και την λαμπάδα του.

Για την πρώτη του κοινωνία ο Πάρης με την Τούνη και τον Αλεξάνδρου

«Καλημέρα. Καθοδόν για την εκκλησία λοιπόν. Μετά τη βάπτιση, το μωρό πρέπει να κοινωνήσει τρεις φορές μέσα στο διάστημα 40 ημερών. Επίσης πήρα μαζί τη βαπτιστική λαμπάδα για να καεί», είπε αρχικά η ξανθιά Influencer.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Ναι εννοείται πως οι νονοί μας περιμένουν στην εκκλησία ήδη».

Ο στολισμός, η μπομπονιέρες, η τούρτα και το γλέντι μέχρι το πρωί με τους ναργιλέδες

Τα social media κατακλύστηκαν με βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή, αλλά και το γλέντι, ενώ η ίδια η Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλο τον στολισμό, από την κολυμπήθρα, την τούρτα, μέχρι και τις μπομπονιέρες, αλλά και τη στιγμή που οι δύο νονοί του μπέμπη φώναξαν το νέο όνομά του και τον άλειφαν με λάδι.

Και αφού το μυστήριο ολοκληρώθηκε, όλοι μεταφέρθηκαν στον χώρο της δεξίωσης, όπου ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί, με άπειρο χορό και μουσική. Στο μικρόφωνο, μάλιστα, ήταν ο Νικηφόρος, με τον οποίο η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ το φόρεμα υπερπαραγωγή της) είχε συνεργαστεί στο Just The 2 Of Us και έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, αλλά και η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία έλαμψε με το μαύρο της ρούχο και την αλογοουρά.

Δείτε επίσης: Με βεγγαλικά και σαμπάνιες - Η είσοδος Τούνη & Αλεξάνδρου με τους νονούς και το μωρό στη δεξίωση

Η περήφανη και συγκινημένη μανούλα δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και μόνη της, τραγουδώντας μαζί με τους καλλιτέχνες. Η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, ως νονοί, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τους δύο γονείς και το έζησαν όλο το βράδυ σαν ένα τεράστιο πάρτι για τον μικρό Πάρη (δείτε εδώ όλους τους καλεσμένους celebrities που παρευρέθηκαν).

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεξίωση υπήρχαν και ναργιλέδες!