«Ένιωθα τα δάκρυα μου να τρέχουν...» - Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της, Χριστίνα Παππά

Οι τρυφερές αναρτήσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, η Άννα Μπεζάν, ο Δημήτρης Παππάς, αλλά και η μητέρα του, Χριστίνα Παππά, είχαν έναν πολύ σημαντικό λόγο για να γιορτάζουν. Η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού έκλεισε ένα χρόνο ζωής και μαμά, μπαμπάς και γιαγιά "έλιωσαν" για εκείνη.

Η επιχειρηματίας, μάλιστα, προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής, που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν (δείτε εδώ περισσότερα στιγμιότυπα).

Οι ευχές της Χριστίνας Παππά και της Άννας Μπεζάν για την μονάκριβη της οικογένειας

«25 Σεπτεμβρίου. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όπως η στιγμή που γέννησε τον Δημήτρη μου! Συγκίνηση, χαρά, αγάπη, ευλογία! Αγαπημένη μου πριγκίπισσα Χριστίνα – Νεκταρία. Χρόνια πολλά με υγεία, δημιουργία, χαρά και ευλογία! Είστε η δύναμη της ζωής μου! Σας αγαπώ Χριστίνα Νεκταρία μου @pappasd @mpezan όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Να την χαιρόμαστε. Να έχει δύναμη και ευτυχία στην ζωή της! @kostiskd @constantine.p @j.tsoutsia @kris_smaragda Πάντα άξιοι! Σας ευχαριστώ! Ευχαριστούμε πολύ την @faidra.theodoridou για τα υπέροχα βαφτιστικά», έγραψε.

Σε μία ανάρτηση προχώρησε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία συγκίνησε με τα λόγια της:

«Στην πρώτη φωτογραφία σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, δεν ήξερα πως να σε κρατήσω, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, ένιωθα τα δάκρυα μου να τρέχουν και να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω από ευτυχία που σε έπιασα στα χέρια μου, τώρα έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος που είσαι στη ζωή μας, έχω μάθει να σε κρατάω και δεν θέλω να σε αφήνω από την αγκαλιά μου.
Έγινες ενός, έχει περάσει ένας χρόνος, ένας χρόνος που μου έχει δείξει ότι είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα και εμπειρίες, ένας χρόνος που έμαθα τι σημαίνει αγνή αγάπη, ένας χρόνος που δεν θα άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου.
Χρόνια σου πολλά καρδιά μου, χρόνια σου πολλά ζωή μου, χρόνια σου πολλά κόσμε μου ολόκληρε.
Σε αγαπώ μπομπίνο μου τέλειε!».

Δείτε επίσης: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές! Ειδικά στην αρχή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Χριστίνας Παππά με την Άννα Μπεζάν