«Δεν το ήξερα! Δεν υπάρχουν λόγια...» - Η στιγμή που η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαθαίνει για το θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Την ενημέρωσε δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και όλη η οικογένεια του, καθώς λίγες ώρες μετά το γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση και τα δάκρυα του για την απουσία της από αυτή την ημέρα λόγω της υγείας της, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή, ο ίδιος ο Ντάνος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Η κ. Ουρανία νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με τους δυο της γιους να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της. Ακόμη και πριν το γάμο ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέρασε από το νοσοκομείο για να την δει...

Όλοι οι καλεσμένοι στο γάμο του αλλά και το νησί της Σκιάθου, είναι συγκλονισμένοι με την απώλεια της μητέρα του. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως μετά την όμορφη ημέρα του γάμου, τους "σκέπασε" ο θρήνος.

Από το Πρωινό έμαθε η Παπαδημητρίου το θάνατο της μητέρας του Αγγελόπουλου

Το Πρωινό του ΑΝΤ1, μίλησε με τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Ένα από αυτά ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία πριν αρκετά χρόνια όπως λένε φήμες υπήρξε σύντροφός του. Ωστόσο, δεν γνώριζε τι συνέβη...

«Αααα δεν το ήξερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές. Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος και σπάνιος άνθρωπος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια μέσα από την καρδιά μου. Ένας πραγματικά σπάνιος άνθρωπος», είπε συγκλονισμένη από την είδηση.

Η ανάρτηση του Αγγελόπουλου με την Βαμβακούση και την μητέρα του

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του αλλά και την Δήμητρα Βαμβακούση.

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε . Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.