«Χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν» - Χείμαρρος ο Λάκης Γαβαλάς για την Χατζηπαντελή

«Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, παραχώρησε την Τρίτη 26/9 ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης, δίνοντας έμφαση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στη Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τη νέα και σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνισή της), δύο από τα πιο "καυτά" ονόματα προς συζήτηση αυτό το διάστημα.

Για άλλη μία φορά, ο διάσημος σχεδιαστής ρούχων δεν μάσησε τα λόγια του και εξέφρασε τη γνώμη του, τονίζοντας πως η πρώτη είναι ένα πιόνι που κάθεται όπου το τοποθετήσουν (δείτε εδώ τα σχόλια που δέχθηκε στην πρεμιέρα του Shopping Star ως αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά), ενώ για τη δεύτερη μίλησε με πιο σκληρά λόγια.

Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Σοφία Χατζηπαντελή

«Στο Shopping Star τούς είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι επέμεναν ότι έπρεπε να είμαι τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity», είπε σε πρώτο επίπεδο για τις προτάσεις που δέχθηκε.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Το είχα πει και παλιά και παρεξηγήθηκα. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι ικανή σε κάτι γιατί όλο αλλάζει».

Ενώ για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ξέσπασε: «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Κανείς δεν μιλάει για τη μόδα πλέον. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν. Δεν γίνεται. Εγώ έχω επενδύσει 50 χρόνια στη μόδα, έχω δώσει λεφτά, δεν είμαι ούτε Influencer. Θέλω, λοιπόν, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μόδα, στο τέλος να μου αφήσουν μία γνώση».

Κλείνοντας, αποκάλυψε για το νέο του βήμα: «Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα Σύρματα. Τα Σύρματα στα οποία θα συμμετέχω νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».