Παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε ρομαντική τελετή στην Ίμπιζα - Οι καλεσμένοι τους πετούσαν λευκά ροδοπέταλα

Ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα μετά από 7 χρόνια;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε ρομαντική τελετή στην Ίμπιζα - Οι καλεσμένοι τους πετούσαν λευκά ροδοπέταλα

Μετά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό (δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο της νύφης στο γλέντι), πραγματοποιήθηκε άλλος ένας την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου για τον οποίο μιλούν όλοι στα social media.

Πρόκειται για έναν "θρύλο" του ποδοσφαίρου, ο οποίος γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε πριν από επτά ολόκληρα χρόνια με την σύντροφό του, την οποία παντρεύτηκε τελικά στην Ίμπιζα, αφού πρώτα είχαν αρραβωνιαστεί τον Ιανουάριο του 2023.

Ποιο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ίμπιζα

Ο λόγος για τον Ρονάλντο και την Σελίνα Λοκς. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μικρό χωριό es Cubells στα νοτιοδυτικά του νησιού, κοντά στο σημείο όπου ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ έχει σπίτι.

Η καλλονή σύζυγός του δημοσίευσε μία φωτογραφία από την τελετή και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα συγκεντρώσαμε τις οικογένειές μας για μια οικεία θρησκευτική γιορτή και έτσι σηματοδοτήσαμε την αρχή μιας εβδομάδας εορτασμών».

Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα λευκά, με τη νύφη να έχει επιλέξει ένα πολύ ιδιαίτερο νυφικό με κοψίματα και σχέδια, το οποίο τονίζει άψογα την σιλουέτα της. Είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά, να πέφτουν στους ώμους της με χαλαρές μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν τόσο ελαφρύ που θα έλεγε κανείς πως δεν φοράει καν. Γύρω τους υπήρχαν λευκά άνθη και οι καλεσμένοι μετά τη λήξη του μυστηρίου τους πετούσαν λευκά ροδοπέταλα.

Δείτε εδώ ποια παίκτρια του Survivor παντρεύεται οσονούπω και το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει όλες τις πληροφορίες για τον άγνωστο μέχρι τώρα σύντροφό της.