Κούκλα στα μπεζ με κοντό μπλουζάκι και στενό παντελόνι η Βαλεντίνη Παπαδάκη στη βραδιά «αφιέρωμα» στον Κώστα Σόμμερ

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από τρεις περίπου μήνες, ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά με την παράταξη «Αττική Μπροστά» (δείτε εδώ την ανακοίνωση). Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, λοιπόν, Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε μια εκδήλωση σε γνωστό μαγαζί στον Άλιμο, στην οποία βρέθηκαν πολλοί και καλοί του φίλοι για να του δείξουν πως τον στηρίζουν.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον ηθοποιό με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι, φυσικά, η σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του (δείτε εδώ τα τρυφερά με τη μικρή του κόρη), Βαλεντίνη Παπαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον πολυσυζητημένο γάμο τους), η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, αλλά και η εγκυμονούσα Μαρία Καρλάκη, η οποία ντύθηκε στα κόκκινα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βαλεντίνης Παπαδάκη στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ στη βραδιά προ εκλογών

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, καθώς ντύθηκε στα μπεζ, από πάνω μέχρι κάτω, με crop top και στενό παντελόνι, που τόνιζαν την σιλουέτα της. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα και επέλεξε για αξεσουάρ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κολιέ. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μπλε πουκάμισο και κρεμ παντελόνι.

Σόμμερ Παπαδάκη

Σόμμερ Παπαδάκη Σκαφίδα Δήμας Πηλαδάκης Παναγιωτακοπούλου

Σόμμερ Χαρδαλιάς

Σόμμερ Καρλάκη

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

«Γνωριστήκαμε σε ένα night club, θα πω, αρκετά περασμένη ώρα, από μία κοινή παρέα. Εγώ είχα πάει πολύ τυχαία. Είναι καμιά φορά το timing που πρέπει να είναι...», είπε αρχικά εκείνη και ο καλός της συμπλήρωσε: «Κι εγώ είχα πάει τυχαία. Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει δύο φορές στη ζωή μου για να καταλάβεις».

«Στην αρχή, δεν μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε, αλλά φιλικά τελείως. Έλεγα δηλαδή "Εντάξει και τι θέλει τώρα αυτός; Γιατί μου μιλάει τόσο πολύ;". Τον ήξερα και ήμουν και γκρούπι του. Στο σχολείο μου είχαμε μία ατακούλα και λέγαμε "ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο Κώστας Σόμμερ;"», πρόσθεσε έπειτα η Παπαδάκη.

«Για να βγούμε την έπαιρνα τηλέφωνο δύο τρεις εβδομάδες», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Δεν το έκανα επίτηδες, δεν ήθελα. Όχι ότι δεν μου άρεσε, ένιωθα ότι δεν έχω κάτι να πω με αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν σε μία άλλη φάση στη ζωή μου», ανέφερε η ίδια και ο Κώστας Σόμμερ επισήμανε: «Νόμιζε ότι εγώ ήθελα κάτι πιο γρήγορο, να περάσουμε καλά και τέλος».

Με εκείνη να εξηγεί πως κατέληξαν τελικά να βγαίνουν: «Με πήρε τσαντισμένος μια μέρα και μου λέει "Άκου να σου πω, σου έχω πει για padel, σου έχω πει για φαγητό, σου έχω πει για ποτό, δεν θέλεις τίποτα. Τι θα γίνει, θα βγούμε τελικά; Τι έχεις να χάσεις;". Λέω "Ωραία, άντε να πάμε για φαγητό". Καθόλου ξινή!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκαν για ένα τρίτο παιδί: «Αν θέλει ο Κώστας να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά θα το κάνει με άλλη, δηλαδή με παρένθετη», απάντησε με χιούμορ η Βαλεντίνη Παπαδάκη.