«Το να μεγαλοποιούμε καταστάσεις, δεν οδηγεί κάπου...» - Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθαρίζει την θέση της για τον Μente Fuerte

Τι απάντησε για τον τράπερ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Το να μεγαλοποιούμε καταστάσεις, δεν οδηγεί κάπου...» - Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθαρίζει την θέση της για τον Μente Fuerte

Ντόρος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα με μία άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και στη Μαρία Σολωμού, όταν η παρουσιάστρια, στην εκπομπή της Πάμε Δανάη στο MEGA, το πρωί της Δευτέρας 25/9 σχολίασε μαζί με το πανέλ, τις δηλώσεις της ηθοποιού στο τελευταίο της podcast, σχετικά με ένα περιστατικό που βίωσε σε κομμωτήριο. (δείτε εδώ το περιστατικό)

Στη συνέχεια, ο τράπερ Mente Fuerte, έδωσε τις δικές του απαντήσεις αφού η παρουσιάστρια έκανε αναφορά και σε εκείνον λέγοντας πως ο ίδιος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του προάγει αυτό το ύφος. (δείτε την ανάρτηση του)

Όλα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Mente Fuerte

Η Δανάη Μπάρκα σε δηλώσεις την Τετάρτη 27/9, απάντησε εκ νέου στην κάμερα του πρωινού Fay's Time στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας έτσι την δική της θέση.

«Είναι ωραίο να έχουμε οι άνθρωποι διαφορετικές απόψεις, να γίνονται ανοιχτοί διάλογοι, να κουβεντιάζουμε. Μόνο παραγωγικό είναι αυτό.Το να μεγαλοποιούμε καταστάσεις, δεν οδηγεί κάπου. Ο καθένας έχεις την άποψή του. Αν ποτέ τον συναντήσω, μπορούμε να το συζητήσουμε από κοντά.» ανέφερε αρχικά.

«Δεν στεναχωρήθηκα. Ο καθένας μας δεν πρέπει να στεναχωριέται γι’ αυτά», πρόσθεσε στη συνέχεια τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον τράπερ.

«Δεν ξέρω τι εικόνα έχει για εμένα και ούτε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ο καθένας να πορεύεται με τις απόψεις του, με την αισθητή του, με το τι κάνει». κατέληξε.

Τι είχε πει στην εκπομπή της την ίδια μέρα

Νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα μέσω της εκπομπής της, με αφορμή ένα ρεπορτάζ σχετικά με την κριτική επιτροπή και τους καθηγητές του νέου talent show "Fame Story", μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ηθοποιό.

"Ε βέβαια. Καλά τώρα και εσύ, μη μου ξίνεις πληγές", ήταν η πρώτη απάντηση της παρουσιάστριας. "Μην αρχίσουμε τώρα τα ερώτηση- απάντηση. Εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. Δηλαδή 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast, την έχομε εκθειάσει. Και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση, ότι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι. Στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε", εξήγησε φανερά ταραγμένη η Δανάη Μπάρκα. "Και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος έπεσε", συνέχισε υπονοώντας το σύντροφο της ηθοποιού.

"Μα ρε παιδί μου, τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πως όταν παίζουμε συνεντεύξεις, μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της", είπε και κατέληξε, ότι "δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος". "Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για bullying. Ποιό bullying; Bullying είναι να διαφωνείς με μία τοποθέτηση, ή με τον τρόπο μίας τοποθέτησης;", τόνισε η παρουσιάστρια. "Τη Μαρία όχι μόνο την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές", υπογράμμισε, αλλά και πως "Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του, οποιοσδήποτε άνθρωπος".