Η μία έβγαζε βόλτα τον σκύλο της και η άλλη κρατούσε φρατζόλες ψωμιού - Η καθημερινότητα της Συνατσάκη & της Οικονομάκου πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη έχουν πολλά κοινά σημεία, τα οποία τους ενώνουν, με το επάγγελμά τους να είναι το πρώτο κοινό και την επιχείρησή τους να έρχεται στη συνέχεια να τις δοκιμάζει στο χώρο της ένδυσης.

Πλέον οι δύο γυναίκες μοιράζονται και τις ανησυχίες τους σχετικά με τα παιδιά τους, με τη Μαίρη να μπαίνει πριν από λίγους μήνες στον κόσμο της μητρότητας με τη γέννηση της μικρής Ολίβιας (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Η έξοδος της Αθηνάς Οικονομάκου με τη Μαίρη Συνατσάκη

Μπορεί λοιπόν, το πρόγραμμα της Οικονομάκου και της Συνατσάκη να είναι πιεσμένο, σε κάθε περίπτωση όμως βρίσκουν χρόνο για εξόδους. Σε μία πρόσφατη λοιπόν τις απαθανάτισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr με τις δύο να περπατάνε στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως βλέπουμε μιλούσαν χαλαρές, όσο η Μαίρη Συνατσάκη έβγαζε βόλτα ένα σκύλο με την Αθηνά Οικονομάκου να κρατάει στα χέρια τις μπαγκέτες ψωμιού.

Συνατσάκη - Οικονομάκου
Συνατσάκη - Οικονομάκου

«Δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος!»

Κάθε της ανάρτηση της Οικονομάκου γίνεται θέμα συζήτησης, ειδικά αυτή που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που φαινόταν το σώμα της από τη μέση και κάτω, είχε γίνει πανικός με τα σχόλια (δείτε εδώ τι της έγραφαν), σχόλια στα οποία, όμως, η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να απαντήσει, έως ένα σημείο.

Πριν από λίγες ώρες η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα stories της μια συνομιλία που αντάλλαξε με follower της στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε μεγάλες κουβέντες μέσω instagram αλλά καμιά φορά το ένστικτό μου μου λέει να το κάνω και αξίζει τον κόπο».

Πιο συγκεκριμένα, μια διαδικτυακή της «φίλη» της απάντησε με κακία σε ένα story που ανέβασε η ηθοποιός κι εκείνη όπως ήταν φυσικό κι επόμενο αντέδρασε με αποτέλεσμα να καταλήξουν να στέλνουν η μια στην άλλη τεράστια μηνύματα στην αρχή με προσβολές αλλά στη συνέχεια σα να μαλάκωσε λίγο το κλίμα...

Στη συνομιλία τους αναφέρθηκε πως η ηθοποιός έχει λεφτά λόγω του συζύγου της κι εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας χαρακτηριστικά «ποτέ δεν είχα ανάγκη να με συντηρεί κανείς ούτε πατέρας, ούτε γκόμενος, ούτε ο άντρας μου! Δουλεύω πάνω από 15 χρόνια στην τηλεόραση και στο θέατρο με υψηλές δόξα τω Θεώ αμοιβές, πληρώνομαι από instagram προωθήσεις και έχω και 2 επιχειρήσεις που ξεκίνησα από το 0 χωρίς γνώση, εμπειρία και καμία βοήθεια παρά μόνο με το ένστικτο και τη σκληρή δουλειά!»

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Όπως φαίνεται η ηθοποιός δημοσίευσε την συνομιλία αυτή για να βάλει κάποια πράγματα που είχε ανάγκη στην θέση τους...