Με ολόσωμη φόρμα η Δούκα, με μάξι φόρεμα η Ναυπλιώτου - Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους σε βάφτιση

Μαγνήτισαν τα βλέμματα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι αγαπημένες ηθοποιοί Ζέτα Δούκα και Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκαν καλεσμένες σε βάφτιση και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις. Λίγο καιρό μετά την επανασύνδεση της πρώτης με το σύζυγό της (δείτε εδώ) και τη δημόσια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η δεύτερη (δείτε εδώ).

Σε βάφτιση οι δύο φίλες Ζέτα Δούκα και Μαρία Ναυπλιώτου

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο μαγευτικό νησί του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες, για να τιμήσουν με την παρουσία τους κοινούς φίλους που βάφτισαν το παιδάκι τους. Η Ζέτα Δούκα κέρδισε όλα τα βλέμματα με μία μπλε ολόσωμη φόρμα με δύο ανοίγματα στη μέση, που έδενε πίσω και πολύ ωραίο ντεκολτέ. Τη συνδύασε με σανδάλια, μία mini bag ώμου και μία λευκή εσάρπα, την οποία κρατούσε στο χέρι. Ενώ τα κοσμήματά της ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι από χρυσά σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα, ένα διακριτικό βραχιόλι και μερικά κομψά δαχτυλίδια.

Η Μαρία Ναυπλιώτου με τη σειρά της μάγεψε τους προσκεκλημένους με ένα maxi αεράτο φόρεμα με έναν ώμο, σε λευκό χρώμα και με μπλε γεωμετρικά σχήματα. Το συνδύασε με μία mini bag σε εκρού απόχρωση, σανδάλια και μία καφέ εσάρπα, την οποία και εκείνη κρατούσε στο χέρι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα δαχτυλίδι και ένα μενταγιόν.

Δε μας προκαλεί καμία έκπληξη οι υπέροχες εμφανίσεις τους, αφού και οι δύο ηθοποιοί χαρίζουν γοητεία και ομορφιά σε κάθε τους πέρασμα. Αποτελούν δύο από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου, με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Δείτε παρακάτω τις εκπληκτικές τους φωτογραφίες:

Ζέτα Δούκα και Μαρία Ναυπλιώτου

Maxi φορέματα

Ολόσωμη φόρμα