Ξανά μαζί η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς για χατίρι της κόρης τους - Η φωτογραφία στα σκαλοπάτια του σπιτιού τους

Ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο πάντοτε θα έχουν κάτι που θα τους ενώνει. Τη μικρή τους κόρη. Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά για να την ξεπροβοδίσουν πριν την στείλουν στο σχολείο, μιας που είναι η πρώτη της ημέρα.

Η περήφανη μητέρα απαθανάτισε τη στιγμή που περίμεναν το σχολικό, οι τρεις τους μαζί στα σκαλιά της εξώπορτας του σπιτιού τους, με την ίδια να εύχεται καλό κουράγιο σε γονείς και παιδιά. Η φωτογραφία αυτή φανερώνει πως οι δύο γονείς, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό τους χωρίζει, έχουν άψογες σχέσεις και θα μείνουν ενωμένοι για το καλό του παιδιού τους (δείτε εδώ τις ευχές τους για τη γιορτή της).

Ξανά μαζί Δούκα και Χατζαντωνάς για την κόρη τους

«Περιμένοντας το σχολικό. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και καλό κουράγιο σε όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πρώτες διακοπές για τη Ζέτα Δούκα μετά το χωρισμό της - Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαγιό και το όλο νόημα μήνυμα

Ζέτα Δούκα ξανά μαζί με Χατζαντωνά
Instagram / Ζέτα Δούκα

Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Το - πλέον πρώην - ζευγάρι ήταν μαζί για 10 χρόνια και έχουν και μια κόρη. Ωστόσο ποτέ δεν παντρεύτηκαν λόγω αντίληψης και δική τους κοσμοθεωρίας.

«Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης κάναμε γιατί είδαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Αναγνωρίσαμε το παιδί και κάναμε ονοματοδοσία. Απλώς πήγαμε και οι δυο μαζί. Αυτή είναι η διαφορά. Αν είσαι παντρεμένος μπορεί να πάει μόνο ο πατέρας. Αν δεν είσαι πρέπει να πάνε και οι δυο. Έχω φορέσει νυφικά. Δεν μου έχει έρθει ποτέ να θέλω να φορέσω το νυφικό. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι, εμείς είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία και καμία υπογραφή ούτε σε Δημαρχείο ούτε πουθενά για να δεθούμε, να θεωρήσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι.

Με την θρησκεία δεν τα πάω πολύ καλά. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία ότι είναι κάτι που μπορεί να προάγει το μυαλό σου. Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, στην αγάπη, στο υπερβατικό που μπορεί να λέγεται αέρας, χώμα, Θεός, ούτε ή αλλιώς όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της 4 χρόνια πριν.