Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γιάννης Πάριος - Πήρε θέση ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης

«Σε περίπτωση, που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι αρκετά ενεργός στα social media, τα οποία χρησιμοποιεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με το instagram να αποτελεί για εκείνον ένα μέσο έκφρασης και ανακοίνωσης γεγονότων.

Την Παρασκευή (29/9) λοιπόν, ο τραγουδιστής αποφάσισε να κοινοποιήσει με ένα insta story, πως ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς εντοπίστηκε προφίλ με τη φωτογραφία του και κινέζικο όνομα (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του Πάριου με την Αλιμπέρτη).

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για το ψεύτικο προφίλ με το όνομα του Γιάννη Πάριου

«Σε περίπτωση, που αναρωτιέστε πως είναι ο Γιάννης Πάριος στα κινέζικα», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης ταγκάροντας και τον πατέρα του, με τον Γιάννη Πάριο να αναδημοσιεύει το insta story.

Χάρης Βαρθακούρης

Η πρώτη σύζυγος του Πάριου με την οποία έκανε τον Θανάση και τον Χάρη

Ο Γιάννης Πάριος είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για την σπουδαία καριέρα του στο τραγούδι, καθώς έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες που ακούγονται μέχρι κι σήμερα. Βέβαια, έχει συζητηθεί και για την προσωπική του ζωή, έχοντας κάνει δυο γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την απίστευτη φωνή, έχει τεράστια αδυναμία στους γιους τους. Ο Χάρης με τον Νικόλα (Good job Nicky) έχουν ακολουθήσει τα βήματα του, ο Μιχαήλ έχει το δικό του ξενοδοχείο, ενώ ο Θανάσης έχει προτιμήσει να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - δείτε τον εδώ.

Τον Θανάση και τον Χάρη λοιπόν, που είναι οι πιο μεγάλοι της οικογένειας, τους έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την δεύτερη, που δεν είναι άλλη από την Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο λόγος για την Ντίνα Μαρκοπούλου! Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Μητέρα Χάρη Βαρθακούρη