Θεοφανία Παπαθωμά: Η τελευταία ανάρτηση λίγο πριν την αποκάλυψη χωρισμού της με τον Πετράκο

Τι είχε ανακοινώσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεοφανία Παπαθωμά: Η τελευταία ανάρτηση λίγο πριν την αποκάλυψη χωρισμού της με τον Πετράκο

Σαν "βόμβα" έσκασε το ρεπορτάζ που θέλει την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκος να έχουν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης δυο παιδιών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Realife, οι λόγοι τους χωρισμού τους είναι κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα, παρόλα αυτά κύριο μέλημα και προτεραιότητα τους είναι οι δυο κόρες τους, Αγάπη και Αθηνά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα με το χωρισμό του. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες ο τραγουδιστής είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύντροφό του. Κανείς λοιπόν δεν περίμενε να έρθει ο χωρισμός, ενώ ούτε οι αναρτήσεις τους είχαν προδώσει κάτι;

Η ανάρτηση της Παπαθωμα πριν την αποκάλυψη χωρισμού με τον Πετράκο

Πριν ώρες, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε ανακοινώσει μερικά πολύ ευχάριστα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως πήρε το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο.

«Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα:"Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη" Αποχαιρετω σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη!
Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα,
κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη
για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση.
Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου ,που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο!
Ευχομαι κι εις άλλα με Υγεία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

«Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις», έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής.