«Η σεξουαλική παρενόχληση είναι πολύ βαρύ...» - Η απάντηση της Mia Karolys στον Βαγγέλη Κακουριώτη

«Δε νομίζω ότι το έκανα αυτό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Η σεξουαλική παρενόχληση είναι πολύ βαρύ...» - Η απάντηση της Mia Karolys στον Βαγγέλη Κακουριώτη

Τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί ένας σάλος με την παρενόχληση, που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης από τρανς γυναίκα, κατά τη διάρκεια συναυλίας του (δείτε εδώ το βίντεο). Το διεμφυλικό μοντέλο μίλησε σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Γειά σου" στον "ΣΚΑΙ".

Θέλησε να απαντήσει στον τραγουδιστή που στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είπε πως ήταν περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η απάντηση του μοντέλου στον Βαγγέλη Κακουριώτη

Η Mia Karolys εξήγησε στην εκπομπή, πως το βλέπει από την πλευρά της, «Δε νομίζω ότι το έκανα αυτό. Εγώ δεν έκανα καλά. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι πολύ βαρύ, είναι κάτι άλλο (που έγινε)». Μάλιστα, συμπλήρωσε, πως δε γνωρίζει καν τον Έλληνα τραγουδιστή.

Στη συνέχεια, παρουσίασε κάποια χαρακτηριστικά του εαυτού της, «Εγώ είμαι διασκεδαστική, εγώ είμαι πολύ σέξι, και εγώ είμαι έτσι. Εγώ έκανα τον χορό, πολύ κοντά, αλλά αυτό δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση.
Έχω μετανιώσει πολύ και άλλη φορά δε θα κάνω τέτοιο σόου. Γιατί με το αλκοόλ εγώ γίνομαι μια άλλη. Εγώ είμαι η Mia Karolys, είμαι κυρία. Δεν είμαι έτσι».

Ακόμη, είπε χαρακτηριστικά, πως δε θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ. Αλλά συμπλήρωσε, επίσης, πως έχει βιώσει αυτή την κατάσταση, «Όλα τα social media μου λένε ότι έκανα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είμαι καλά...
Εγώ λέω "χίλια συγγνώμη" και θέλω αυτό το θέμα να τελειώνει».

Επιπλέον, μίλησε για τις διακρίσεις που έχει λάβει στο χώρο της ομορφιάς, «Είμαι "Miss International Queen". Είμαι η πρώτη τρανς γυναίκα, που πήγε σε έναν μεγάλο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς». Πρόσθεσε, ότι «Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναπάει στα μπουζούκια. Εγώ μόνο στο Πανεπιστήμιο πηγαίνω. Δεν βγαίνω τόσο έξω, δεν πηγαίνω συνέχεια έξω και σε πάρτι». Ενώ, έδειξε φανερά στεναχωρημένη από το συμβάν και την έκτασή του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: