«Δεν μπορώ...» - Με σκυμμένο το κεφάλι και σπασμένη φωνή "λύγισε" η Μπέσσυ Αργυράκη για την απώλεια της αδερφής της

«Μέσα σε έξι χρόνια έχω χάσει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ...» - Με σκυμμένο το κεφάλι και σπασμένη φωνή

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, την Κυριακή 1/10 και αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, στην υποψηφιότητά της δηλαδή ως περιφερειάρχης Αττικής, όμως δεν δίστασε να μιλήσει και για πιο προσωπικά ζητήματα.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στην απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά, ωστόσο προχώρησε και σε δηλώσεις για την απώλεια της αδερφής της, η οποία την έχει στιγματίσει και την έκανε να "λυγίσει" μπροστά στην κάμερα.

Η συγκίνηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τον θάνατο της αδερφής της

«Αττική Μπροστά, Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφέρεια Αττικής στα νότια... Η πρόταση ήταν πολύ τιμητική για μένα. Μου δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω, με την καλή έννοια, όλες τις γνώσεις που έχω από την τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ 30 ολόκληρα χρόνια στον δήμο Γλυφάδας», είπε αρχικά η ίδια για την υποψηφιότητά της.

Για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά και το γεγονός πως συνήθιζε να το ζητάει από την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, ανέφερε: «Όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους. Όταν το λες συνέχεια και δεν πετυχαίνει, ο άνθρωπος αλλάζει ρώτα. Η μαμά θέλει να δει τη συνέχειά της μέσα από το παιδί της, αλλά είναι εγωιστικά όλα αυτά».

Δείτε επίσης: Δεν τον βλέπουμε συχνά - Αυτός είναι ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα

«Μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μου έχει λείψει ο συμβουλάτορας μου. Ανά πάσα στιγμή τον έβρισκα και τον ρωτούσα για πράγματα, για ό,τι με απασχολούσε. Μου έχει λείψει η αλήθεια μέσα από έναν άνθρωπο που αυτός ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ευτυχώς υπάρχει η μουσική του και θα παρακαλούσα δημόσια να μην ξεχνάτε να βάζετε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο», επισήμανε, σε άλλο σημείο.

Όσον αφορά στην αδερφή της, με σκυμμένο κεφάλι και τη φωνή της να "σπάει", δήλωσε: «Δεν μπορώ… Η αδελφή μου ήταν πολυαγαπημένη, έφυγε πάρα πολύ νέα, 42 χρονών. Απλά, ώρα μου ήρθε και το πακέτο στο μυαλό μου γιατί, εκτός από την αδελφή μου, μέσα σε έξι χρόνια έχω χάσει και τον πατέρα μου και την μάνα μου. Είναι πολύ θλιβερό, για όσους έχει το αντίστοιχο, να χάνεις όλη την οικογένεια σου σε τόσο μικρό διάστημα. Την θυμάμαι σαν έναν άγγελο, γιατί ήταν άγγελος και, όταν έκλεισα τα 60 μου χρόνια, έκανα μια μεγάλη γιορτή, γιατί πραγματικά ξεπέρασα το όριο που έζησαν και ο πατέρας μου και η μάνα μου και η αδελφή μου. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια να τους θυμάμαι και να τους έχω πάντα ζωντανούς στο μυαλό μου» (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε στο YOU για την οικογένειά της).