Ευχάριστα νέα για την Βαλέρια Χοψονίδου - Έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αντώνη Βλωτιδέλλη

Τρελά ερωτευμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βαλέρια Χοψονίδου, εδώ και περίπου ένα χρόνο, βρίσκεται σε σχέση με τον Αντώνη Βλωτιδέλλη, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένοι και από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να δεσμευτούν είναι αχώριστοι. Πρόκειται για CEO εταιρείας, που δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος.

Το καλοκαίρι που πέρασε, το πέρασαν μαζί, κάνοντας την πρώτη τους κοινή και επίσημη δημόσια έξοδο στη Μύκονο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και εκεί είναι που κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά, γι' αυτό και πήραν μία πολύ μεγάλη και σημαντική απόφαση για την προσωπική τους ζωή.

Ευχάριστα νέα για την Βαλέρια Χοψονίδου και τον σύντροφό της

Σύμφωνα με την Κυριακάτικη εφημερίδα Real News, το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, λίγο πριν την πρώτη επέτειό του. Τα ενδιαφέροντά τους, αλλά και τα κοινά τους όνειρα πλέον θα μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αφού αναζητούν ένα σπίτι για να μείνουν μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η γνωριμία τους έγινε μέσω φίλων, ενώ πολύ καλή παρέα κάνουν και με την αδερφή της Βαλέριας, Ολυμπία Χοψονίδου, και τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, τους οποίους έχουν και ως πρότυπο εξαιτίας της υπέροχης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει με τα έξι παιδιά τους (δείτε εδώ την εξομολόγηση του μπασκετμπολίστα για την γυναίκα του), με τους ίδιους να έχουν μπει σε σκέψεις για τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Μία από τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού

Την Πέμπτη 20/4 το ζευγάρι ήταν ακόμα σε χαλαρή διάθεση, λίγο πριν το Πάσχα, και έτσι με μία ανάρτηση του παραγωγού, είδαμε πως είχαν επισκεφτεί - ντυμένοι με τα καλά τους - κάποιο παραθαλάσσιο μέρος!