«Αυτό δεν λέγεται διεθνής καριέρα, λέγεται κάνω μία προσπαθειούλα στο...» - "Κόλαφος" ο Περικλής Κονδυλάτος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δεν ξέφυγε από το στόμα του και η Σοφία Χατζηπαντελή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό δεν λέγεται διεθνής καριέρα, λέγεται κάνω μία προσπαθειούλα στο...» -

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 2/10 και σχολίασε μερικά από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, ξεκινώντας από τον Τρύφωνα Σαμαρά, προχωρώντας στη Σοφία Χατζηπαντελή, καταλήγοντας στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για το bullying που υπέστη στο GNTM).

Οι δύο γυναίκες έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της τηλεοπτικής τους παρουσίας στο My Style Rocks και στο Shopping Star αντίστοιχα, με τα σχόλια να είναι ποικίλα και αμφιλεγόμενα για την κάθε μία.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για Σαμαρά, Χατζηπαντελή και Παπαγεωργίου

«Δεν μπορώ να κάνω εγώ ανακοίνωση για έναν άλλο άνθρωπο. Προσπαθώ να τον προετοιμάσω για το ταξίδι, αν το κάνει. Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι αν πάει στο “Celebrity”. Τον συμβούλευσα να προσέξει, γιατί άλλο είναι το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μιας προσωπικότητας», είπε αρχικά.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, απάντησε: «Η μόδα δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Η μόδα δεν είναι κάτι του φαίνεσθαι, είναι κάτι σημαντικό. Οι άνθρωποι που δεν υπηρετούν τη μόδα, αλλά το show, δεν είναι καν στο χώρο. Στυλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα μαζί της, οτιδήποτε περιλαμβάνει αυτό... Τα φρύδια είναι το λιγότερο. Πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά και τα έχει πειράξει κιόλας και κάνει έντονο styling, παραπάει».

Δείτε επίσης: «Χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν» - Χείμαρρος ο Λάκης Γαβαλάς για την Χατζηπαντελή

Όσον αφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας η Ηλιάνα. Είναι μοντέλο. Έχει τεράστια διαφορά. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό, γιατί δεν έχει δουλειές στη χώρα μου, μήπως κλείσω καμιά δουλειά, αυτό δεν λέγεται διεθνής καριέρα, λέγεται κάνω μία προσπαθειούλα στο εξωτερικό. Κατά την άποψή μου, η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας».