«Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης! Δεν ξέρω τι...» - Η τοποθέτηση του Καράβα για την αποκάλυψη της Παπαγεωργίου πως βίωσε bullying στο GNTM

«Πέρασα φανταστικά και θα το ξαναέκανα αύριο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης! Δεν ξέρω τι...» - Η τοποθέτηση του Καράβα για την αποκάλυψη της Παπαγεωργίου πως βίωσε bullying στο GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε σήμερα 30/9 ο Γιώργος Καράβας. Το μοντέλο είχε μια όμορφη συζήτηση με την παρουσιάστρια του MEGA με την ομάδα της, μιλώντας για τα επαγγελματικά του βήμα αλλά και για την σύζυγό του (δείτε την εδώ).

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το περίφημο podcast όπου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει πως κατά την συμμετοχή της στο GNTM - από τη θέση του κριτή - είχε βιώσει bullying και πως δεν περνούσε καλά (δείτε το βίντεο).

Τότε, πολλοί το είχαν σχολιάσει με τον κόσμο να σχολιάζει πως δεν είχε καλές σχέσεις με την Βίκυ Καγιά και πως εκείνη της ασκούσε bullying. Μάλιστα, στα σχόλια αυτά είχε απαντήσει η ίδια η Βίκυ και είχε ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η τοποθέτηση του Καράβα για την αποκάλυψη της Παπαγεωργίου

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καράβας, όταν εκείνος πήγε στο GNTM 3 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποχωρήσει, άρα δεν γνωρίζει πως ήταν οι σχέσεις της με την όλη ομάδα αλλά και την Βίκυ Καγιά ξεχωριστά.

«Υπάρχει κάποιος που δεν πιέζεται στη δουλειά; Επειδή νομίζω ότι αναφέρεσαι στο κομμάτι του bullying – η Ηλιάνα είχε χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη – εγώ μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για εμένα. Είχα φανταστικό χρόνο στο GNTM σε όλα τα επίπεδα τόσο στο κομμάτι του backstage με την παραγωγή όσο και στο κομμάτι του Live. Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης και σε κανένα επίπεδο. Προσωπικά μιλώντας. Πέρασα φανταστικά και θα το ξαναέκανα αύριο» ανέφερε.

«Δεν ξέρω τι έχει βιώσει το κορίτσι. Πραγματικά. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για την Ηλιάνα. Έχω βιώσει φανταστικές στιγμές τρία χρόνια στο GNTM, θα ήταν άδικο από μεριάς μου να γυρίσω και να πω κάτι αρνητικό», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Ηλιάνα μετά την αποκάλυψη περί bullying

«Και ξαφνικά το instagram μου γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης. Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ την αγάπη σας και το χρόνο σας. Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό μου αλλά και με εσάς. Αισθάνομαι ότι από μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης που έκανε σε ένα podcast, μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπική και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πως έχουν επηρεάσει εμένα στη ζωή μου. Ξεκίνησε μια συζήτηση εκτός θέματος.

Η ζωή έχει υπάρχει δύσκολη για εμένα αλλά και πολύ καλή ταυτόχρονα. Και ο λόγος που μοιράστηκα όλα αυτά είναι γιατί όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή μας και αρκετοί μπορούν να ταυτιστούν και να πάρουν δύναμη. Το πρόσημο ήταν ξεκάθαρα θετικό. Όπως θετικό είναι και το πρόσημο της πορείας και της προσπάθειάς μου. προσωπικά τις δυσκολίες μου έχω καταφέρει να τις ξεπεράσω να τις προσπεράσω, να τις λύσω και αν γίνω πιο δυνατή. Το μήνυμα είναι και ήταν πάντα το εξής. Να μην το βάζουμε κάτω, να παλεύουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας στα καλά του και τα κακά του.

Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε τα προσωπικά μου βιώματα είχα ποτέ σκοπό να γίνουν αφορμή δυσάρεστων συζητήσεων. Χρησιμοποιώντας μια πρόταση από ολόκληρο pοdcast μιάμισης ώρας ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό να βρεθεί ο κακός της υπόθεσης. Αυθαίρετα, σε έναν κύκλο ανθρωποφαγίας που μας κυνηγάει όλους, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Δε συμμετέχω εγώ σε αυτό, δεν έχω εκδικητική φύση και δεν έχω κανένα απωθημένο.

Ότι και αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος και αν με στενοχώρησε, άθελά του ή όχι, βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα για κάποιους το έκανα όταν εγώ το ένιωσα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν εκτενώς το θέμα αυτό πέραν της οικογένειάς μου και δύο κοντινών μου ανθρώπων, μόνο και μόνο για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει και να εκφράζεται με αρνητικό πρόσημο για τον οποιονδήποτε ότι και να γνωρίζει ο χώρος μας ή όχι.

Προσωπικά αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δε θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου, πέραν ότι δεν μου το επιτρέπουν οι αξίες που έχει πάρει από την οικογένειά μου αλλά και γιατί κανένας δεν θέλω να περάσει ότι μπορεί να έχουμε περάσει οι περισσότεροι. Ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εδώ και τώρα, μαζί. Άλλωστε για μένα όλα αυτά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Στόχος μου είναι η αγάπη και στόχος μου είναι το δυσάρεστο να το μετατρέπω σε ευχάριστο. Με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου, σε όλους εσάς αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, που δεν υπάρχουν πια, σας είπα και σας λέω με ευγένεια την αλήθεια σεβόμενη το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάτε τόσα χρόνια να με ρωτάτε, αλλά μέχρι εδώ. Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου, οι αξίες μου και η προσέγγισή μου. Τα καλύτερα έρχονται»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπούλινγκ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου gntm

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπούλινγκ gntm

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση gntm