«Τον ρώτησα ευθέως! Η απάντηση ήταν κατηγορηματική...» - Τι συμβαίνει τελικά στη σχέση Γρηγόρη Πετράκου & Θεοφανίας Παπαθωμά

Συνεργάτες τους "σπάνε" τη σιωπή τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σούσουρο επικρατεί στην ελληνική showbiz με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και θέλει την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης δυο παιδιών να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε οι λόγοι του χωρισμού τους είναι κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα. Παρά το χωρισμό τους ωστόσο, κύριο μέλημα και προτεραιότητα τους είναι οι δυο κόρες τους, Αγάπη και Αθηνά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση ωστόσο, έδειχναν πολλοί ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι με τους δυο να έχουν τρυφερές στιγμές, ενώ σε μια πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού, εκείνος της σχολίασε καρδούλες. Βέβαια, τα πρώτα unfollow έχουν γίνει...

Τι λένε συνεργάτες του Πετράκου για τον χωρισμό από την Παπαθωμά

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, συνεργάτες του Γρηγόρη Πετράκου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στην Πάτρα, μίλησαν σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

«Σήμερα κάτι άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει, δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη καθόλου. Δεν έχω υπόψιν μου τίποτα, πέραν από αυτό που άκουσα. Τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο που ήταν τελευταία ημέρα στο Χάραμα, ήταν φυσιολογικός. Αν είχαν χωρίσει νομίζω θα μου το έλεγε, δεν μου είπε κάτι. Φέτος το καλοκαίρι η Θεοφανία δεν ήρθε να τον δει», είπε ο ιδιοκτήτης του κέντρο.

Από την άλλη ωστόσο, συνεργάτης του επίσης στο κέντρο, αποκάλυψε πως πριν μια εβδομάδα, του είχε διαψεύσει πως χώρισε: «Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν μαζί. Και επειδή έχουμε καλή σχέση και τα λέμε τον ρώτησα ευθέως Η απάντηση ήταν κατηγορηματική "όχι"! Μάλιστα, συζητούσαμε ότι εδώ και δυο τρεις εβδομάδες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αυτή τη φήμη. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό που λέει το δημοσίευμα, αν γκουγκλάρετε θα το δείτε από πότε γράφεται. Προσωπικά, θα πιστέψω τον Γρηγόρη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζω, όχι όσους γράφουν τα δημοσιεύματα. Κατά τα άλλα ο χρόνος θα δείξει», είπε.

Επίσης στην εκπομπή μίλησε δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πελοπόννησος" που αποκάλυψε:

«Το δικό μου ρεπορτάζ δεν διαφέρει. Το μόνο που έχω να σας πως είναι ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι δικές μου πληροφορίες που έχω μιλήσει με φίλους τους, είναι ότι Θα προσπαθήσουν οι οικείοι τους να τα ξαναβρούν να βρουν την χρυσή τομή. Ωστόσο, μιλούν όλοι για οριστικό χωρισμό. Φέτος δεν εμφανίστηκε καθόλου στο Χάραμα».