Όλα τα βλέμματα στην είσοδο της Ζόζεφιν - Με φούξια γοργονέ φόρεμα που κάλυπτε το μπούστο με μία λωρίδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Panik Concert 2023

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας (2/10) πραγματοποιήθηκε το Panik Concert 2023 by opaponline.gr στον Ελληνικό Κόσμο με πολλούς καλλιτέχνες, που ανήκουν στη δισκογραφική εταιρεία να δίνουν το παρόν στο μεγάλο μουσικό event.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε αρχικά την είσοδο των καλλιτεχνών πριν πάρουν θέση στις κερκίδες και άλλοι πριν ετοιμαστούν να ανέβουν στη σκηνή για να κάνουν αυτό, που ξέρουν καλύτερα.

Δείτε επίσης: Νίνο: Η δημόσια δήλωση αγάπης προς την Ζόζεφιν - «Έλιωσε» με την κίνησή του

Η εμφάνιση της Ζόζεφιν στο Panik Concert 2023

Εντυπωσιακή, τραβώντας όλα τα φλας πάνω της, μεταξύ άλλων, ήταν η Ζόζεφιν με την τραγουδίστρια να λάμπει μέσα στο γοργονέ φόρεμα της, με άνοιγμα στην κοιλιά και λεπτομέρεια στο μπούστο.

Ζόζεφιν - Panik
Ζόζεφιν - panik - φόρεμα

Η πρώτη ανάρτηση της Ζόζεφιν με τον Νίνο

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Νίνο βρίσκεται σε σχέση με την Ζόζεφιν. Αν και το πρώτο διάστημα κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το επιβεβαιώσει, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και έτσι ξεκίνησαν δειλά δειλά και οι πρώτες τους εμφανίσεις ως ζεγάρι (δείτε εδώ πού βρέθηκαν την τελευταία φορά), αλλά και οι δηλώσεις στις κάμερες.

Προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ, χωρίς να προκαλούν, γι' αυτό και κανείς τους δεν είχε ανεβάσει τίποτα στα social media, κάτι που άλλαξε όμως το Σάββατο 26/8, καθώς η τραγουδίστρια δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε από τις διακοπές τους, κατά την βουτιά τους στην παραλία, όπου βρίσκονται μέσα στο νερό δίπλα δίπλα και κοιτούν τον φακό.

Ζόζεφιν Νίνο

Instagram / Ζόζεφιν