Έσβηνε τούρτες από το πρωί μέχρι το βράδυ - Συγκινημένη η Σάσα Σταμάτη με την έκπληξη γενεθλίων της

Αποκάλυψε την ηλικία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δευτέρα (2/10) ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είχε τα γενέθλιά της και μάλιστα είχε τη χαρά να δέχεται εκπλήξεις και ευχές από το πρωί, που πήγε στο γραφείο, που εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Σάσα Σταμάτη στο instagram έδειξε την πρώτη τούρτα, που έσβησε με τους συναδέλφους της, αλλά και στη συνέχεια τη δεύτερη τούρτα της, καθώς οικογένεια και φίλοι της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη.

Να τονίσουμε εδώ, πως μέσα από το χιούμορ, που διαθέτει η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε και την ηλικία της, με την ίδια να κλείνει τα 42 της χρόνια (δείτε εδώ το δημόσιο ευχαριστώ της στον Αντώνη Ρέμο).

Οι αναρτήσεις της Σάσας Σταμάτη για τα γενέθλιά της

«Μέχρι τα 40 είναι γενέθλια. Από κει και πέρα λέγεται εθνική επέτειος!», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

«Surprise birthday party
από τους φίλους μου @pafspapanik και Ντίνα στο @piazzaeatalian», έγραψε στη συνέχεια η Σάσα Σταμάτη.

Η δημόσια συγγνώμη για τα λάθη της

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλώντας για όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της, αγγίζοντας και το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, όπου διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος. Το πλήρωσα. με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη», είπε (δείτε εδώ την απάντηση του ηθοποιού).