«Ηθοποιός σημαίνει φως ...» - Χαμός στα σχόλια στο Twitter με το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Παγιδευμένοι

Θετικά τα σχόλια για την είσοδο του Τάσου Χαλκιά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ηθοποιός σημαίνει φως ...» - Χαμός στα σχόλια στο Twitter με το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Παγιδευμένοι

Με έναν δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 2/10, η πολυαγαπημένη σειρά του Αnt1 Παγιδευμένοι, που ήρθε για να συναρπάσει το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο με ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις. Θετικές εντυπώσεις φαίνεται πως άφησε και η είσοδος του Τάσου Χαλκιά στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε ένα πρωτοφανές έγκλημα που θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους κι ένα παιδί το οποίο έχει επιβιώσει.

Χαμός στο Twitter με τα σχόλια για τη σειρά Παγιδευμένοι

Το Twitter δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από μία τέτοια πρεμιέρα με τους χρήστες του να μένουν εντυπωσιασμένοι από τις καθηλωτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 3/10

Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τους πάντες. Μέσα στη νύχτα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη: «Πρέπει να έρθεις», του λέει. Η Αννα τον πηγαίνει με το αυτοκίνητο και τον περιμένει απέξω. Εκείνος πάει στον ιατροδικαστή. Εκεί είναι ο Ανδρέας. «Ποιος;», τον ρωτάει αλλά δεν παίρνει απάντηση, μόνο μια ματιά απόγνωσης. Ο ιατροδικαστής σηκώνει το σεντόνι. Ο Ανδρέας βγαίνει έξω σαν χαμένος. «Τι έγινε; Ποιος πέθανε;», τον ρωτάει όλο αγωνία η Αννα. Εκείνος δεν της απαντάει. «Ποιος ήταν; Κάποιος γνωστός; Ποιος; Μη με τρομάζεις», επιμένει εκείνη. Ο Δημήτρης δακρυσμένος την κοιτάζει και της λέει με φωνή σβησμένη: «Η Κατερίνα». Η αποκάλυψη αυτή θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη οδύνη, μα πιο πολύ στον αδελφό της τον Σταύρο.

Με βαρύ βήμα πάει με τους φίλους του στο νεκροτομείο. Ανασαίνει βαριά και κρατιέται από τον τοίχο για να μην καταρρεύσει. Τελικά λέει να του τραβήξουν το σεντόνι. Είναι η αδελφή του. Φεύγει και ο Ανδρέας με τον Δημήτρη τον ακολουθούν. Βγαίνει έξω και κλαίει. Ερχεται και η Αγγελική. Πάνε να τον συλλυπηθούν. «Μη με αγγίζετε. Η αδελφή του στραγγαλίστηκε. Την πέταξαν σε ένα πηγάδι. Μη μου δίνετε συλλυπητήρια. Βρείτε τον δολοφόνο της», τους λέει και τα μάτια του πετάνε φωτιές.

Ενα στοιχείο θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση και του επόμενου θύματος. Οστά που βρέθηκαν στο πηγάδι μαρτυρούν και δεύτερο έγκλημα που είχε λάβει χώρα παλαιότερα, ιδίου αριθμού θυμάτων. Η Αννα θα βρεθεί ξανά σε κόντρα με τον Δημήτρη για την υπόθεση και θα βρει τη λύση στο πρόβλημά της στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους νέου δικηγόρου. Τι ρόλο παίζει αυτός στην ιστορία; Τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει.

Ο Δημήτρης, η Αννα, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Ανδρέας μπαίνουν σε έναν κοινό αγώνα, στον οποίο πολλές φορές θα είναι σύμμαχοι και άλλες αντίπαλοι. Την ίδια στιγμή η Χρύσα ζει πρωτόγνωρες εμπειρίες με τον νέο της έρωτα και ο Παναγιώτης βοηθάει τον Θοδωρή να εντοπίσει το σπίτι του Ακη, ο οποίος καταζητείται ακόμη από την αστυνομία. Ολα θα ανατραπούν όταν ο Δημήτρης θα βρει ένα απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου του που γράφει: «Αν η Αννα δεν αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε στις έρευνες στις 12 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που γράφουμε, τότε θα υπάρξουν κι άλλα πτώματα. Να είναι μόνη χωρίς την αστυνομία».

Ωστόσο ο εισαγγελέας αρνείται να εμπλακεί η γυναίκα του σε αυτή την ιστορία καθώς φοβάται για τη ζωή της. Ομως ο Σταύρος έχει άλλη γνώμη. «Σου είπα να μην μπλέκουμε την οικογένεια», του λέει ο Δημήτρης. «Και η Κατερίνα οικογένεια ήταν», είναι η απάντησή του.