Πρεμιέρα για το The 2night show: «Πιο αδύνατη από ότι ήσουνα!» - Άφωνος με το φόρεμα της Σπυροπούλου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το δώρο που του έδωσε στον αέρα της εκπομπής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το The 2night show: «Πιο αδύνατη από ότι ήσουνα!» - Άφωνος με το φόρεμα της Σπυροπούλου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night show με πρώτη καλεσμένη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Καλωσήρθατε στη χρονιά 2023-24. Ερχόμαστε από ένα καλοκαίρι πάρα πολύ δύσκολο και σαν εκπομπή και από αυτή την εκπομπή, στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια για όλους τους ανθρώπους που περάσανε δύσκολα μέσα στο καλοκαίρι. Εδώ είμαστε, θα συζητήσουμε για πολλά τέτοια θέματα με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα έρθουν ως καλεσμένοι, αλλά όλα στην ώρα τους. Λοιπόν πάμε να ξεκινήσουμε...», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής και συνέχισε παρουσιάζοντας την γνωστή παρουσιάστρια και πλέον νέα μαμά!

«Και να λοιπόν που αυτή η νέα μαμά έρχεται για να τα πούμε όλα. Την άφησα ανύπαντρη τώρα είναι παντρεμένη, δεν ήταν μαμά τώρα είναι μαμά, πριν από λίγο καιρό έκανε και την βάπτιση (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες). Ε, εντάξει, τι πιο γλυκό να βλέπεις μια μαμά που τόσο πολύ την γλύκανε η μητρότητα να έρχεται στην εκπομπή την πρώτη μέρα», δήλωσε ο παρουσιαστής και αγκάλιασε σφιχτά την Σπυροπούλου η οποία επέλεξε να φορέσει για την συγκεκριμένη εμφάνισή της ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε δώρο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια μπομπονιέρα από τη βάφτιση του γιου της, Βλάσση, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της ο γιατρός της είπε ότι μπορεί και να αποβάλει (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε)