«Δέχομαι φλερτ και από άντρες και τους φλερτάρω κι εγώ» - Η εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμος για την προσωπική του ζωή

Είναι μόνος αυτή την περίοδο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δέχομαι φλερτ και από άντρες και τους φλερτάρω κι εγώ» - Η εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμος για την προσωπική του ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας 2/10 πραγματοποιήθηκε η Panik Concert 2023 όπου παρευρέθηκαν πολλά και λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μπλε χαλί), ανάμεσά τους και ο Αναστάσιος Ράμμος. Εκεί τον εντόπισε και η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και έτσι ο ίδιος απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για το κανάλι.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, μίλησε για την καριέρα του ως παρουσιαστής, όμως προχώρησε και σε πιο προσωπικές δηλώσεις, απαντώντας για τη σχέση του η οποία έληξε πρόσφατα, αλλά και για το φλερτ που δέχεται από άνδρες και την αντίδρασή του σε αυτό.

Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Ράμμος για την προσωπική του ζωή

«Με χίλια θα έκανα ξανά παρουσίαση, πολύ πιο ώριμα και πολύ πιο ήρεμα. Σε πάνελ δεν νομίζω να με βλέπατε γιατί δεν ξυπνάω τόσο νωρίς», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε: «Με φλερτάρουν έξω και μέσα! Προτιμώ να φλερτάρω εγώ, αλλά μου αρέσει το φλερτ. Με φλερτάρουν και φλερτάρω. Εννοείται ότι δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες, γιατί όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις».

«Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Βασικά, πάντα είμαι μόνος μου εγώ. Είμαι πολύ μικρός ακόμα για γάμο», κατέληξε.

Τι δήλωνε για την πατρότητα

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μεταξύ της αποκάλυψης που έκανε για καλλιτέχνη, που πήρε τη θέση του σε μπάντα στη συνέχεια μίλησε για τα ερωτικά του αλλά και για το αν σκέφτεται να γίνει μπαμπάς.

«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Θα έλεγε στη σύντροφό του ότι θέλει να πάει με άλλη γυναίκα; «Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις».