Γενέθλια για την εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

«Κάτι μου λέει πως...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς πέρα από την τηλεοπτική της επιστροφή, περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της και το πρώτο της παιδί. Το ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες με την πιο τρυφερή φωτογραφία από τον υπέρηχο του μωρού και πλέον δεν κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σήμερα, Τρίτη 3/10, ξημέρωσε άλλη μία ημέρα χαράς, μάλιστα, για την ίδια, κι αυτό γιατί είναι τα γενέθλιά της, επομένως γιορτάζει δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, με το μεγαλύτερο δώρο της να την περιμένει σε λίγους μήνες.

Η ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τα γενέθλιάς της

Η ηθοποιός προχώρησε, λοιπόν, σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της για την προσωπική της χρονιά και τον τρόπο που η ζωή της πρόκειται να αλλάξει: «Μέρα γενεθλίων σήμερα! Η χρόνια που πέρασε ήταν γεμάτη, απ' όλες τις απόψεις! Κάτι μου λέει όμως πως οι επόμενες που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικές!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: «Με έπιασε πανικός» - Η δύσκολη στιγμή της Γιούλικα Σκαφιδά κατά την εγκυμοσύνη της

Γιούλικα Σκαφιδά γενέθλια
Instagram / Γιούλικα Σκαφιδά

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Την Τρίτη 19/9, η ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, όπου συζήτησε με την παρουσιάστρια για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Προχώρησε, μάλιστα, και στην αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Είναι άκρως ενθουσιασμένη για το γεγονός πως σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της και από τη στιγμή που οι πρώτοι τρεις μήνες έχουν περάσει δεν δίστασε να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό.

Δείτε επίσης: «Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει...» - Η αποκάλυψη της Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά

«Είμαστε όλο γυναίκες στο σόι, τώρα έρχεται το αγόρι! Αγοράκι είναι», είπε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.