«Την ημέρα του γάμου...» - Τι συνέβη στην Πάρο με τον Stan και την Βέρα Σωτηροπούλου

Τι άλλαξε στη ζωή του αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την ημέρα του γάμου...» - Τι συνέβη στην Πάρο με τον Stan και την Βέρα Σωτηροπούλου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 ο Stan, κατά τη διάρκεια του Panik Concert 2023, μιλώντας για τη ζωή του μετά τον γάμο με την Βέρα Σωτηροπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα δάκρια στην εκκλησία και τον χορό του Ησαΐα).

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, αποκάλυψε τι έχει αλλάξει από εκείνη την ημέρα που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ανέφερε για πρώτη φορά τι συνέβη στην Πάρο και πως αισθανόταν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Η αποκάλυψη του Stan για την ημέρα του γάμου με την Βέρα Σωτηροπούλου

«Ο έγγαμος βίος είναι μια χαρά. Το λέω γενικότερα και στους ανθρώπους που θέλουν και το σκέφτονται, δεν αλλάζει κάτι, όλα στο μυαλό είναι. Πιο πολλή αγάπη υπάρχει. Την ημέρα του γάμου πήγαν όλα όπως και ο τίτλος από το καινούριο μου cd. Υπήρχε υπερένταση και μετά όλα πέρασαν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έλαμπαν από ευτυχία στον πρώτο τους χορό μετά τον γάμο - Η αφιέρωση του Stan στη Βέρα Σωτηροπούλου στο γλέντι στην Πάρο

Η αντίδραση σε ερώτηση για μία πιθανή εγκυμοσύνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε επίσης ο Stan λίγες ημέρες μετά τον γάμο του, απαντώντας για μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Δεν φαίνεται να έχουν ακόμα στο μυαλό τους το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης, καθώς μόλις ο δημοσιογράφος του έθεσε αυτή την ερώτηση, ο ίδιος ανέφερε πως είναι κάτι που δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα τους.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ αγαπημένη. Πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη ότι όταν βρω τον σωστό άνθρωπο θα κάνω αυτό το βήμα. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους να στέκονται δίπλα σου στα καλά και στα δύσκολα, είμαι πολύ τυχερός! Το τραγούδι “είμαι πολύ τυχερός” το έχω γράψει για εκείνη και είναι το τραγούδι μας, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην ερώτηση για τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση ενός παιδιού, δήλωσε: «Τώρα το έχει πάει πολύ μακριά. Προς το παρόν είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν έχω λόγια, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Και για την πρόταση γάμου, αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Είναι κάτι το οποίο αποφάσισα πρώτα εγώ και την έπιασα σε έκπληξη πριν να το περιμένει. Παιδιά να το κάνετε πριν το περιμένει, γιατί μετά χαλάει. Αυτή είναι η συμβουλή μου προς όλους τους άνδρες».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan η Βέρα Σωτηροπούλου