«Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή, πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Χαρδαλιά για το πρόβλημα υγείας του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή, πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Χαρδαλιά για το πρόβλημα υγείας του

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 3/10 ο Νίκος Χαρδαλιάς στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε αναλυτικά για το έργο του, για την οικογένειά του, τη σύζυγο (δείτε την εδώ) και τις κόρες του, όμως προχώρησε σε δηλώσεις και για ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα.

Ο ίδιος, ειδικότερα, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που έζησε πριν από λίγα χρόνια, εξαιτίας της έλλειψης ύπνου, ενώ απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το μπάνιο στην παραλία χωρίς ρούχα, εσώρουχα ή μαγιό.

Η αποκάλυψη του Νίκου Χαρδαλιά για το πρόβλημα υγείας του

«Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου 2021. Το έπαθα μετά από έξι μέρες αγρυπνίας. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την καρδιά. Ένιωσα ένα βράχνιασμα, κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησα με τον καρδιολόγο μου και έσπευσα. Όλα καλά. Πρέπει να κοιμάσαι, να ακολουθείς τις οδηγίες. Το να κοιμάσαι 5-6 ώρες την ημέρα είναι σημαντικό. Από τότε νομίζω ότι έχω αλλάξει σε γενικές γραμμές τον τρόπο της ζωής μου. Περισσότερη άθληση, όχι όση θα ήθελα. Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή μετά την επέμβαση. Δε φοβήθηκα ποτέ. Ο φόβος είναι κάτι σχετικό. Εμείς ήμασταν έξι μέρες που είχαμε 583 φωτιές. Δεν ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω και να έχω χάσει κανέναν», είπε αρχικά.

Και για το μπάνιο στην παραλία γυμνός, δήλωσε: «Στα εφηβικά χρόνια όλοι έχουμε πάει σε πάρτι και έχουμε κάνει βραδινά μπάνια. Ήμουν σε μια συνέντευξη εναλλακτική και όταν με ρωτάνε κάτι απαντάω. Ήμουν 18 χρονών».