«Δεν έκανα κάποια δήλωση για τη Ναταλί Κάκκαβα! Αν κρίνω από τον σύζυγο...» - "Τα γυρίζει" η Μαριάντα Πιερίδη

Μετά τα αιχμηρά σχόλια που έκανε με τον Τριαντάφυλλο εναντίον της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έκανα κάποια δήλωση για τη Ναταλί Κάκκαβα! Αν κρίνω από τον σύζυγο...» -

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συνάντησε τη Μαριάντα Πιερίδη έξω από τα γραφεία του OPEN και η ίδια στάθηκε για λίγο να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου η οποία την περίμενε υπομονετικά. Απάντησε, λοιπόν, σχετικά με τη νέα εκπομπή για την οποία φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, ενώ αναφέρθηκε και στη Ναταλί Κάκκαβα, την οποία είχε κατακεραυνώσει μαζί με τον Τριαντάφυλλο λίγες ημέρες πριν.

Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά, η ίδια δήλωσε πως δεν την γνωρίζει την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο και πως δεν έκανε κάποια δήλωση για εκείνη, ενώ τόνισε πως και, όπως και ο σύζυγός της, έτσι και η Ναταλί Κάκκαβα θα πρέπει να είναι πολύ καλός άνθρωπος.

Οι νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τη Ναταλί Κάκκαβα

«Δεν ξέρω καθόλου αν θα είμαι στο Σαββατοκύριακο, τώρα έχουμε συνάντηση, θα δούμε», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Για τη Ναταλί Κάκκαβα δήλωσε έπειτα: «Εγώ δεν έκανα κάποια δήλωση για τη Ναταλί Κάκκαβα. Δεν έχει σημασία που δεν είναι στο τρέιλερ, μπορεί να μπει μετά. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν την γνωρίζω προσωπικά την Ναταλί γνωρίζω μόνο τον Γρηγόρη Γκουντάρα και αν κρίνω από τον σύζυγο σίγουρα θα είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα είναι στην συνεργασία μας».

Δείτε επίσης: «Στενοχωρήθηκα για την....» - Η Κάκκαβα απαντάει πρώτη φορά σε Μαριάντα Πιερίδη & Τριαντάφυλλο