Σταθοκωστόπουλος & Σιαμπάνη: Με τούρτα 4 ορόφων, τεράστιο φουσκωτό σπιτάκι και πράσινα μπαλόνια - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων του μικρού Φώτη

Ο γιος τους έγινε ενός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ημέρα χαράς και ευτυχίας ήταν η χθεσινή (2/10) για την οικογένεια της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου κι αυτό γιατί ο μικρός τους γιος, ο οποίος βαφτίστηκε πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), έγινε ενός έτους. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να το γιορτάσουν και έτσι οι δύο γονείς διοργάνωσαν το πιο φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων με θέμα "Micky Mouse σαφάρι".

Όλος ο τόπος γέμισε με πράσινα και κίτρινα μπαλόνια και ζωάκια και το Instagram κατακλύστηκε με φωτογραφίες. Έτσι, αποκαλύφθηκε και το τεράστιο φουσκωτό σπίτι που έκλεισαν για να παίζουν τα παιδιά και η τετραώροφη τούρτα του μικρού Φώτη. Όλοι οι καλεσμένοι, μάλιστα, φαίνεται πως ντύθηκαν με ρούχα σε αντίστοιχες αποχρώσεις, ενώ από το πάρτι δεν έλειπε ο νονός του αγοριού, Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για την Ιωάννα Σιαμπάνη & τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο: «Αγάπη της ζωής μου...» - Το τρυφερό δώρο που της έκανε

Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων του γιο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος γενέθλια γιου

Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος γενέθλια γιου μπαλόνια

Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος γενέθλια γιου στολισμός

Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος γενέθλια γιου τραπέζι

Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος γενέθλια γιου πάρτι

Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος γενέθλια γιου τούρτα

Οι καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος φέτος το καλοκαίρι έζησαν το πιο ιδιαίτερο της ζωής τους, καθώς ο ερχομός του γιου τους στη ζωή ήταν αυτός, που τους ανανέωσε και τους άλλαξε μια για πάντα.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανα όλο το καλοκαίρι η Σιαμπάνη μας έδειχνε τον τρόπο, με τον οποίο διασκέδαζε και χαλάρωνε με τον γιο και το σύζυγό της με τους τρεις τους να κάνουν τα μπάνια τους σε θάλασσες και πισίνες, της Αττικής, της Κυλλήνης και της Άνδρου, που επισκέφτηκαν.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν μάλιστα η φωτογραφία με την οποία η Σιαμπάνη έδωσε το δικό της μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό (δείτε εδώ) όπως και όλες όσες ακολουθούν και αποτυπώνουν την προσωπική της ευτυχία με την οικογένειά της.