«Ίσως να μην δίνει και τόσες συνεντεύξεις;» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μετά το νέο ντόρο γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν μου άρεσε καθόλου το...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ίσως να μην δίνει και τόσες συνεντεύξεις;» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μετά το νέο ντόρο γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τεράστια συζήτηση έχει ξεκινήσει για άλλη μία φορά γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε κάθε πάνελ, μετά τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για την περίοδο της παρουσίασης στον ALPHA και όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες με τους συνεργάτες της (δείτε την εδώ).

Όσα, λοιπόν, ανέφερε η ίδια, αλλά και όσα ακούστηκαν έπειτα από διάφορα πρόσωπα, όπως είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι που τότε είχε δουλέψει μαζί της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε), σχολιάστηκαν την Τετάρτη 4/10 και στο πλατό του Super Κατερίνα.

Τα σχόλια στο πλατό του Super Κατερίνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν μου άρεσε καθόλου το επιθετικό στυλ, η αναμόχλευση πραγμάτων που με τη φράση της εκείνη "υπάρχουν άνθρωποι εδώ που δεν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια" το είχε τελειώσει...», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Μια χαρά κάνει και πάει στον Γρηγόρη, αλλά ίσως να μην δίνει και τόσες συνεντεύξεις, γιατί ξέρει τι θα τη ρωτήσουν;» είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Και ο Γιάννης Πουλόπουλος, επισήμανε: «Εγώ είμαι ο μόνος από εδώ που έχω δουλέψει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν έχω συναντήσει άσχημες συμπεριφορές από εκείνη και ήμουν την τελευταία χρονιά, δεν ξέρω τι συνέβαινε στο παρελθόν. Αυτό που με ενοχλεί είναι να βλέπω συνεργάτες της που ήταν δίπλα της όχι μία χρονιά, μιλάω για τη Φλορίντα στη συγκεκριμένη περίπτωση... Αν δεν περνάς κάπου καλά, φεύγεις».