«Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και...» - Η άγνωστη μάχη της Σίας Κοσιώνη

«Είχα πολύ ισχυρό εθισμό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και...» - Η άγνωστη μάχη της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη το μεσημέρι της Τετάρτης 4/10 βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Fay's Time, για να συζητήσει μαζί με την Φαίη Σκορδά για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη και τις επερχόμενες εκλογές (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και για άγνωστα μέχρι τώρα κομμάτια της προσωπικής της ζωής.

Ένα από αυτά είναι και ο εθισμός της με το τσιγάρο, τον οποίο αποκάλυψε πολύ πρόσφατα μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ). Εξήγησε, λοιπόν, πως έχει καταφέρει να το κόψει, όπως και κάποιες άλλες άσχημες συνήθειες της, πράγμα που της δημιούργησε πρόβλημα με τα κιλά της.

Η εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον εθισμό και τα κιλά της

«Τα κόβω όλα όσο περνούν τα χρόνια. Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά όσοι θέλουν να πάνε να πάνε, οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις, σε καταλαβαίνουν, σου δίνουν τον χρόνο, τον τρόπο, την ψυχολογική υποστήριξη. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους. Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και συνεχίζω μέχρι τώρα. Δηλαδή σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά...», δήλωσε γελώντας.