Με τεράστιες βιβλιοθήκες, τζάκι και αναπαυτικούς καναπέδες - Το σπίτι που στέγασε επί 10 χρόνια τον έρωτα Παπαθωμά & Πετράκου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση χωρισμού της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο με τους κυρίαρχους λόγους, που έφεραν το τέλος να είναι οι ιδεολογικοί και η ασυμφωνία χαρακτήρων.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013 και μάλιστα έφεραν μαζί στη ζωή δύο παιδιά με την ηθοποιό να έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Πετράκου - Παπαθωμά: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Το σπίτι που έμενε ο Γρηγόρης Πετράκος με την Θεοφανία Παπαθωμά

Ασφαλώς και το πρώτο διάστημα σε έναν χωρισμό φέρνει ανισορροπία, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος έφυγε από το σπίτι και τι θα συμβεί στο εξής. Μέσα από τους λογαριασμούς στο instagram των Παπαθωμά και Πετράκου παίρνουμε μία ματιά από το σπίτι, που έμεναν μαζί, το οποίο είχε τζάκι, αναπαυτικούς καναπέδες με τις βιβλιοθήκες να κατακλύζουν μεγάλο μέρος του σπιτιού.

Παπαθωμά - Tζάκι
Instagram

Παπαθωμά - σπίτι
Instagram

Παπαθωμά & Πετράκος - Σπίτι
Instagram
Παπαθωμά - σπίτι
Instagram

Τι συμβαίνει στο σπίτι της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου μετά τον χωρισμό

Τη Δευτέρα 2/10 η κάμερα του ALPHA βρέθηκε έξω από το σπίτι που έμενε το ζευγάρι και συνάντησε τον τραγουδιστή (δείτε εδώ την αντίδρασή του), με την Έλενα Πολυκάρπου να κάνει μία πολύ σημαντική παρατήρηση στον αέρα μία μέρα μετά, Τρίτη 3/10.

«Πρέπει να μένει μόνος. Δεν είδαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά χθες εκεί», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται. Και στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Μίλησα με δύο πολύ καλές φίλες της Θεοφανίας Παπαθωμά, οι οποίες συναντήθηκαν όλες μαζί σε ένα κάλεσμα που έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν ήξεραν τίποτα».

Δείτε εδώ την ανάρτηση που προανήγγειλε τον χωρισμό και την αποκάλυψη της δημοσιογράφου που αποκάλυψε την είδηση.