«Επικοινωνώ με την οικογένειά του...» - Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για τον Βασίλη Καρρά

Μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Επικοινωνώ με την οικογένειά του...» - Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για τον Βασίλη Καρρά

Το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά δύσκολο για τον Βασίλη Καρρά, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί και μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, ενώ πολύ πρόσφατα κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τα ψευδή δημοσιεύματα για τον θάνατό του που κυκλοφόρησαν (δείτε εδώ την απάντησή του).

Για τον ίδιο, λοιπόν, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου μέσα από την κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 5/10, η οποία ανέφερε πως έχει επικοινωνία με τον τραγουδιστή και θεωρεί απαράδεκτο πως υπάρχουν άνθρωποι που "παίζουν" με θέματα υγείας.

Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για τον Βασίλη Καρρά

«Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Είναι πάρα πολύ σωστό να σεβόμαστε το προσωπικό πρόβλημα του καθένα και ιδίως όταν πρόκειται για θέμα υγείας και να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ο αδερφός του Βασίλη Καρρά "σπάει" τη σιωπή του: «Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία» - Εξελίξεις με την υγεία του

Που επιθυμεί να γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φέρεται να έχει δημοσιοποιήσει ήδη στους αγαπημένους του ανθρώπους κάποιες από τις τελευταίες του επιθυμίες. Μια από αυτές είναι να ταφεί στην φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας (δείτε εδώ τα υπόλοιπα θέλω του). Ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απομονωθεί στην συγκεκριμένη φάρμα θέλοντας να είναι κοντά στην φύση και στην ηρεμία αυτής.

Η συγκεκριμένη φάρμα, λοιπόν, βρίσκεται όπως προαναφέραμε στο Κοκκινοχώρι σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου με τους κατοίκους να ασχολούνται με την καλλιέργεια αμπελιού, αμυγδαλιών και ελιών. Η Φάρμα Καρρά ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα έπειτα από κλείσιμο ραντεβού να επισκεφτείτε το κτήμα Καρρά. Θα ξεναγηθείτε στους χώρους του, και θα απολαύσετε το γραφικό σκηνικό και γαλήνιο τοπίο. Επίσης θα δείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους και θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης σας.

Φωτογραφίες από το κτήμα της οικογένειας Καρρά