Η μάχη πασίγνωστης τραγουδίστριας με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

«Η μικρή φωνή στο κεφάλι μου μού έλεγε ότι...»

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram/camila_cabello
Instagram/camila_cabello

Κάθε χρόνο ένας ή μια στους 40 ενήλικες στις Η.Π.Α. διαγιγνώσκεται με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD), μία ψυχική πάθηση που χαρακτηρίζεται από παράλογες σκέψεις, εμμονές και ψυχαναγκασμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η περίπτωση της δημοφιλούς τραγουδίστρια και τραγουδοποιού, η οποία αποκάλυψε σε γνωστή αμερικανική εφημερίδα ότι η ντροπή αλλά και το στίγμα που ένιωθε εξαιτίας αυτής της διαταραχής την έκαναν να φρενάρει τη μάχη της με την (OCD) για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας Καμίλα Καμπέγιο

Καμίλα Καμπέγιο ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή
Instagram/@camila_cabello

Η ίδια έχει εξομολογηθεί: «Η μικρή φωνή στο κεφάλι μου μού έλεγε ότι αν ήμουν ειλικρινής για τον αγώνα μου με τη συγκεκριμένη ψυχική ασθένεια, οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί μου ή ότι δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να ανταπεξέλθω σε κάποιες καταστάσεις». Η τραγουδίστρια του «Havana» για να διαχειριστεί τη μάχη της με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή κατέφυγε στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, στο διαλογισμό και στην εργασιοθεραπεία, που την βοήθησαν σε σημαντικό βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Από το S κοντεύει να φτάσει στο XL - Σάλος στο διαδίκτυο με τη νέα εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας

Η ζωή και η πορεία της

Η Κάρλα Καμίλα Καμπέγιο Εστραμπάο γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας και μετακόμισε στην ηλικία των 6 ετών μαζί με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντας, όπου μεγάλωσε. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony από το 2012 έως τα τέλη του 2016. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα EP και δύο στούντιο άλμπουμ. Η αποχώρησή της από το συγκρότημα, ανακοινώθηκε στης 18 Δεκεμβρίου 2016.

Ως καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε δύο τραγούδια τα οποία έφτασαν στα τοπ 20 του Billboard hot 100: το I know what you did last summer και το Bad Things με τον Machine Gun Kelly όσο ήταν ακόμα στο συγκρότημα. Στης 19 Μαΐου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο τραγούδι της, Crying in the club. Το πρώτο άλμπουμ της, Camila, κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου 2018. Επίσης, συμμετείχε στο Know No Better με διάφορους διάσημους καλλιτέχνες, καθώς και στο Crown με τους Grey για την ταινία "Bright" του "Netflix".

Τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του Crying in the club, κυκλοφόρησε ένα νέο Single με τίτλο I have questions, ενώ στις 3 Αυγούστου 2017 κυκλοφόρησε δύο καινούρια τραγούδια με τους τίτλους ονομασίες "Havana" και "Omg", που έφτασαν μέσα σε 2 μέρες στα "top hits" τόσο στο Spotify όσο και στα charts της Billboard.

Η μάχη πασίγνωστης τραγουδίστριας με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή
Instagram/@camila_cabello

Αργότερα όμως, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ της Camila. Στην ίδια δημοσίευση ανακοινώθηκαν και άλλα δυο της τραγούδια "Never Be The Same" και "Real Friends", τα οποία κυκλοφόρησαν στις 7 Δεκεμβρίου 2017. Σε αυτό το άλμπουμ μόνο ένα single της, το "Havana", είχε επιβεβαιωθεί ότι θα είναι στο tracklist του άλμπουμ ωστόσο το "Crying in the Club", "I have questions", "Omg" είχε επιβεβαιωθεί ότι δεν θα είναι στο άλμπουμ.

Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτές τις μουσικές ανανεώσεις η Καμίλα Καμπέγιο έγινε το νέο μέλος σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, ξεκινώντας με την εταιρεία ρούχων Guess. Στη συγκεκριμένη καμπάνια συνεργάστηκε με τον Ιταλό Αλεσάντρο Ντελισόλα, μοντέλο της Guess. Στη συνέχεια, η Κουβανο-Μεξικανή τραγουδίστρια και συνθέτρια εντάχθηκε στην ομάδα με τις γυναίκες εκπροσώπους της L’Oréal Paris, όπως οι Εύα Λονγκόρια, Τζούλιαν Μουρ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπλέικ Λάιβλι και Μαρία Μπόρχες.

Υπήρξαν πολλές φήμες ότι ήταν σε σχέση με την Λόρεν Χαουρέγκι, οι οποίες απορρίφθηκαν από την ίδια. Λίγες ημέρες αργότερα, ανακοινώθηκε η επίσημη συνεργασία της με την εταιρεία παπουτσιών Skechers.