«Είμαι ο καλός ο μύλος, που όλα τα αλέθει! Είμαι καθολικός άντρας» - Το φλερτ του Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Σε αμηχανία η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι ο καλός ο μύλος, που όλα τα αλέθει! Είμαι καθολικός άντρας» - Το φλερτ του Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου έχει μπει ξανά στο προσκήνιο και μάλιστα τα πειράγματα από τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα παίρνουν και δίνουν με την ίδια να απαντάει αντίστοιχα με χιούμορ.

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη (4/10) την ώρα, που συζητούσαν ένα θέμα στο πάνελ έγινε μία νέα πλάκα μεταξύ της παρουσιάστριας και του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον δεύτερο να αναφέρει έμμεσα, πως έχει κάτι από τις γυναίκες, που είχε σχέση.

Δείτε επίσης: «Φοβάμαι μην έχω...» - Η αδιαθεσία της Καινούριου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Σε αντίστοιχο κλίμα χιούμορ απάντησε και η Κατερίνα Καινούργιου με την ίδια να αναφέρει: «Αν ο Αντρέας ήταν μικρότερος θα ήταν φουλ καψούρης, κάτω από το σπίτι μου λουλούδια, θα χτυπούσε τα κουδούνια. Χάθηκε να είσαι 20 χρόνια μικρότερος;».

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικο για το την προτίμησή του στο γυναικείο φύλο

«Ξέρεις γυναίκες μου, μπορείς να βάλεις φωτογραφίες να δεις αν είσαι του γούστου μου ή όχι. Εγώ είμαι ο καλός ο μύλος, που όλα τα αλέθει και μου αρέσουν γενικά οι γυναίκες. Είμαι καθολικός άντρας, άρα δεν είναι θέμα γούστου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είχα συντρόφους με υποτίθεται χρήματα... εγώ τους πλήρωνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και δήλωσε πως επιθυμία του είναι να παντρέψει την Κατερίνα Καινούργιου και, μάλιστα, με κάποιον ο οποίος έχει πολλά χρήματα. Με αφορμή τα σχόλια αυτά, η παρουσιάστρια - η οποία νωρίτερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και όλοι έτρεξαν προς το μέρος της - προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, για την οποία δεν έχει μιλήσει ξανά.

«Πέρα από την πλάκα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά. Είχα συντρόφους με υποτίθεται χρήματα... εγώ τους πλήρωνα, είπε αρχικά μουτζώνοντας τον εαυτό της.

Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η αλήθεια. Μου έτυχε μια σχέση μεγάλη και ήταν πολύ ευκατάστατος και λες μη νομίζει ότι τον θέλω για τα λεφτά του. Φτάσαμε σε σημείο όμως να τα κάνω όλα εγώ, να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ. Θέλω έναν άνθρωπο να θαυμάζω, να μπαίνω στο σπίτι και να νιώθω μια ασφάλεια, όχι οικονομική, συναισθηματική».

Και επειδή οι συνάδελφοί της την "πείραζαν" για το γεγονός πως δεν έδεσε το γλυκό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τελικά, με τον οποίο ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει "φαγωθεί" πως ταιριάζει πολύ (δείτε εδώ τα υπονοούμενα μετά την εξομολόγηση του δημοσιογράφου για την παρουσιάστρια), αποκάλυψε:

«Πήγα στη λίστα των μπλοκαρισμένων να βρω τον Δημήτρη. Μπλοκάρω κόσμο γιατί μου στέλνουν τα μόριά τους. Δεν ξέρω τι να πω, τους μπλοκάρω. Μπλοκάρω και πρώην μου εννοείται! Αρχικά πρέπει να σας μιλήσω για μένα. Μπορεί να είμαι κάπου αλλού. Δεν εννοώ ότι έχω σχέση, αλλά μπορεί να με ενδιαφέρει κάποιος άνθρωπος, να έχει σκιρτήσει κάτι μέσα μου».