Δεν είχε ιδέα η Άννα Βίσση - Συγκλονισμένη με το επί σκηνής δώρο του Νίκου Καρβέλα στο Ηρώδειο

Για τα 50 χρόνια καριέρας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση στα 50 χρόνια καριέρας, που έχει χαράξει έχει δώσει αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με την τραγουδίστρια να τραγουδάει πριν από λίγες ημέρες για πρώτη φορά στο Ηρώδειο θέατρο.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να την απολαύσει με τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου να την απολαμβάνουν μαζί από το κοινό στις κερκίδες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το δώρο του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα αποκαλύφθηκε με βίντεο, που τραβήχτηκαν από τη συναυλία η στιγμή, που ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στην σκηνή, έπαιξε πιάνο, έχοντας ετοιμάσει ένα δώρο στην Άννα Βίσση.

Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι, που έγραψε ο ίδιος για εκείνη με τη Βίσση να μην έχει ιδέα, ακούγοντας το για πρώτη φορά.

«Σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα»

Τα πενήντα χρόνια πορείας της στο τραγούδι και τη δισκογραφία γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 30/9 η Άννα Βίσση, με μία φαντασμαγορική συναυλία, που παρακολούθησαν σχεδόν 70.000 θεατές στη Λάρνακα της Κύπρου. Ανάμεσα στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η νέα ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα.

Ο συνθέτης εμφανίστηκε μέσω video wall και απευθύνθηκε προς την Άννα Βίσση λέγοντας: «Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια».

Δείτε εδώ το φιλί που είχαν ανταλλάξει επάνω στη σκηνή στη συναυλία για τα 50 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.