Ηρώδειο: Στις κερκίδες με τη σύντροφό του ο Νίκος Καρβέλας - Ακολούθησε το φιλί στο στόμα με την Άννα Βίσση

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τρίτης (3/10) πραγματοποιήθηκε μια ιστορική συναυλία για την Άννα Βίσση, η οποία γιόρτασε τα 50 χρόνια καριέρας της με την ίδια να δίνει πρώτη φορά συναυλία στον εμβληματικό θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει στις κερκίδες ανάμεσα στο κοινό τον Νίκο Καρβέλα μαζί με την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου.

Η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στη συναυλία της Βίσση με την Ελένη Φερεντίνου

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή συνοδεύοντας με το πιάνο του, την απόλυτη για εκείνον Άννα Βίσση. Στα highlights της βραδιάς ήταν το φιλί, που έδωσε το πρώην ζευγάρι με τους δύο να έχουν εξηγήσει την φύση της σχέσης τους (δείτε εδώ).

Βίσση - Καρβέλας
Βίσση - Φερεντίνου

«Σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα»

Τα πενήντα χρόνια πορείας της στο τραγούδι και τη δισκογραφία γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 30/9 η Άννα Βίσση, με μία φαντασμαγορική συναυλία, που παρακολούθησαν σχεδόν 70.000 θεατές στη Λάρνακα της Κύπρου. Ανάμεσα στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η νέα ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα.

Ο συνθέτης εμφανίστηκε μέσω video wall και απευθύνθηκε προς την Άννα Βίσση λέγοντας: «Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια».

Δείτε εδώ το φιλί που είχαν ανταλλάξει επάνω στη σκηνή στη συναυλία για τα 50 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.