Με χαλαρό look και τα μαλλιά της πιασμένο κότσο - Η εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη στο παλάτι των Βερσαλλιών

Ο λόγος που βρέθηκε στο Παρίσι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Αλιμπέρτη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Γαλλία, καθώς ο μεγαλύτερος της γιος ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την έκθεση φωτογραφίας του «Πλην πυρός» στο La Maison De La Grece στο Παρίσι.

Συγκινημένη είναι λοιπόν, η παρουσιάστρια για την εξέλιξη των παιδιών της, καθώς και ο Good Job Nicky χαράζει τον δικό του δρόμο στο κομμάτι της μουσικής (δείτε τον εδώ να τραγουδάει Γιάννη Πάριο).

Η ανάρτηση της Σοφίας Αλιμπέρτη από την Γαλλία

Με την ευκαιρία λοιπόν, που η Αλιμπέρτη βρέθηκε στην Γαλλία δε δίστασε να κάνει βόλτες σε όμορφα μέρη του Παρισιού, όπως στο παλάτι των Βερσαλλιών με το στυλ της - από φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram - να κλέβει τις εντυπώσεις.

Αλιμπέρτη - Γαλλία

Αυτή είναι η σύντροφός του γου της

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης, έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβεται, ωστόσο οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη συναυλία του πατέρα του και δεν ήταν μόνος.

Δίπλα του στεκόταν μία όμορφη μελαχρινή νεαρή, η οποία ακούει στο όνομα Σμαράγδα Σακελλαρίου και σύμφωνα με την εφημερίδα Real, πρόκειται για την σύντροφό του. Και αν το επώνυμό της σας θυμίζει κάτι, πολύ καλά καταλάβατε! Είναι η κόρη του αγαπημένου και επιτυχημένου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου.

Διαβάστε επίσης: Το ψυχοσωματικό που φοβήθηκε μήπως του στερήσει τη ζωή

Η ίδια έχει πάρει το "μικρόβιο" του πατέρα της και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την υποκριτική. Η καλή του αποτελούσε το κύριο θέμα σε πολλά από τα έργα του.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί ο Μιχαήλ Βαρθακούρης με την εξομολόγηση για την Αλιμπέρτη - «Η μαμά είναι μακριά από...»

Μιχαήλ Βαρθακούρης σύντροφος