«Ένας από του δύο λέει την αλήθεια...» - Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά για το παρασκήνιο της κόντρας Αλεξάνδρου & Χρηστίδου

Μια συνεργασία που έληξε άδοξα και προκάλεσε πολλά προβλήματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένας από του δύο λέει την αλήθεια...» - Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά για το παρασκήνιο της κόντρας Αλεξάνδρου & Χρηστίδου

Η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Πέμπτης 6/10, βρέθηκε σε μία εκδήλωση, η οποία περιτριγυρίστηκε από κάμερες. Εκεί την συνάντησε και η δημοσιογράφος του Happy Day, η οποία της έκανε μερικές ερωτήσεις. Πέρα από την απάντηση που έδωσε για τη σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε και για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, από την πλευρά του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μπορεί να μη γνωρίζει πολλά για όσα έχουν συμβεί πραγματικά μεταξύ τους, ωστόσο υποστηρίζει πως όσον αφορά στο θέμα της βάφτισης, ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη είχε δίκιο για όσα ζητούσε και για την αντίδρασή του επειδή αυτά δεν τηρήθηκαν, όμως στην υπόθεση με την παρουσιάστρια του MEGA, θεωρεί πως κάποιος από τους δύο λέει την αλήθεια, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει απόλυτα ποιος.

Η δήλωση της Μαρίας Αντωνά για την κόντρα Δημήτρη Αλεξάνδρου, Χατζίδου, Παύλου & Χρηστίδου

«Ένας από του δύο λέει την αλήθεια. Φαντάζομαι ότι για να φτάσει αυτό στο κομμάτι το τηλεοπτικό και των social media, δεν ήταν κάτι τόσο απλό. Εγώ ακούγοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μπορώ να σου πω ότι ειλικρινά τον καταλαβαίνω και πιστεύω ότι το κομμάτι του παιδιού, της βάφτισης και όλα όσα είπε ήταν πολύ σεβαστά και είχε δίκιο το παιδί σε αυτό το κομμάτι»

Πως ο Δημήτρης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Τα πράγματα έχουν αγριέψει επικίνδυνα πολύ...

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, το πρωί της Παρασκευής 6/10 στην εκπομπή Happy Day αποκαλύφθηκε ένα... σκηνικό το οποίο έλαβε χώρα το καλοκαίρι που μας πέρασε - περίπου - και δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, ένας δημοσιογράφος τότε δημοσιοποίησε το όνομα του παιδιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, μια περίοδο που οι ίδιοι δεν το είχαν αποκαλύψει ακόμα ούτε στους δικούς τους ανθρώπους. Το μοντέλο έγινε έξαλλο και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά. Στην κλήση αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες και ο δημοσιογράφος θέλησε να απευθυνθεί στην αστυνομία για να καταγραφεί το γεγονός.

Η αστυνομία με την σειρά της κάλεσε τον Δημήτρη, ο οποίος παραδέχτηκε όλα όσα έγιναν και κάπου εκεί... έληξε το story αυτό...