«Ήταν όλο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τη σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Τι συνέβη στο πάρτι γενεθλίων του Μακαλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν όλο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τη σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Μαρία Αντωνά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε βραδινή τους έξοδο και οι δύο γυναίκες στάθηκαν και παραχώρησαν μερικές δηλώσεις. Η πρώτη μίλησε για την σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους στο OPEN, ενώ η δεύτερη απάντησε για το unfollow στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον επικείμενο γάμο της (δείτε εδώ το μονόπετρο).

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά εξήγησε πως υπάρχει επικοινωνία με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως όλη η "διαμάχη" που παρουσιαζόταν όλες αυτές τις μέρες στα Media δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Μάλιστα, δήλωσε πως στα γενέθλια του Δημήτρη Μακαλιά τους δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούν και να συζητήσουν παραπάνω.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τη σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα

«Ήταν όλο τηλεοπτικό, ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα τη χαρά να δω την Μπέττυ Μαγγίρα και να μιλήσουμε στα γενέθλια του Δημήτρη Μακαλιά. Αγκαλιαστήκαμε πάρα πολύ και συγκινηθήκαμε που είδαμε η μία την άλλη. Ουσιαστικά δεν είχαμε κάποιες διαφορές με την Μπέττυ. Τα είπαμε σε ανθρώπινο επίπεδο έτσι όπως τα λέμε στο τηλέφωνο. Παρακολούθησα την εκπομπή το Σάββατο που μας πέρασε. Μου αρέσουν πάρα πολύ και μου είναι πολύ γνώριμοι και αυτή και ο Δημήτρης και ο ρόλος τους και μου θυμίζει αρκετά την εκπομπή που ήμασταν πέρυσι», πρόσθεσε.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την άλλη πλευρά, εξήγησε πως έκανε unfollow την πρώην φίλη της, διότι βαρέθηκε να βλέπει τις αναρτήσεις της, χωρίς να υπάρχει κάποιο τρομερό παρασκήνιο, ενώ για τον γάμο της δήλωσε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες ακόμα για το πότε θα συμβεί.

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Μαρία Αντωνά είναι ένα πρόσωπο με παρουσία στο ραδιόφωνο, καθώς για την ώρα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για κάποιο τηλεοπτικό της βήμα, μετά την αποχώρηση της Μπέττυ Μαγγίρα από το Open.

Θα λέγαμε, πως γενικότερα το νέο πρόγραμμα του σταθμού έχει μία καθυστέρηση με τη Μαρία Αντωνά να αναμένει και εκείνη από τη μεριά της, αν και τι θα κάνει στο κανάλι, που ανήκε (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το γάμο της).

Αυτό, που ωστόσο έκανε εντύπωση είναι το γεγονός, πως το Open κυκλοφόρησε trailer με τα νέα του πρόσωπα με τη Μαρία Αντωνά να μην είναι μέσα σε αυτά, κάτι που η Αντωνά σχολίασε ανοιχτά στην κάμερα του Breakfast at star την Πέμπτη (28/9).

«Ήταν χορευτικό το τρέιλερ...Ποιος ξέρει τώρα; Δεν ξέρουμε είμαστε σε μία φάση αναμονής, δεν ξέρουμε ακόμα. Δεν έχω κάποια ενημέρωση σχετική, ήταν πολύ ωραίο το τρέιλερ. Μου άρεσε πολύ. Χάρηκα πολύ για την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη, νομίζω ότι είναι ένα πρόσωπο πολύ ευχάριστο», είπε η Μαρία Αντωνά.