Τι συμβαίνει τελικά με τον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση - Όλη η αλήθεια

Η απιστία, ο χωρισμός και οι προσπάθειες επανασύνδεσης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της ούτε ένα μήνα πριν η Μαριάντα Πιερίδη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά σε όλο το πανελλήνιο πως ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, απίστησε και ο γάμος τους περνάει κρίση.

Το ντόμινο δηλώσεων που ακολούθησε μετά... μέχρι και ο πρώην άντρας της τραγουδίστριας βγήκε σε πρωινή εκπομπή να πάρει θέση (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε). Το πρωί της Παρασκευής 6/10, ωστόσο, κι εκεί που είχε γίνει γνωστό πως ο Δημήτρης είχε φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί, μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣου, αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο και την σχέση τους.

Επανασύνδεση για Κατριβέση - Πιερίδη;

«Γύρισε προχθές από την Φλόριντα που βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγος κι αυτή την στιγμή είναι στο σπίτι τους. Είναι κάτι που το θέλουν αυτό και οι δικοί τους άνθρωποι», μετέφερε χαρακτηριστικά συνεργάτης της εκπομπής με την Ελένη Τσολάκη να παίρνει το λόγο και να αποκαλύπτει με την σειρά της «Πριν καμία εβδομάδα που βρεθήκαμε με την Μαριάντα στην Γλυφάδα και μιλήσαμε κοριτσίστικα γυναικεία, αυτό αισθάνθηκα τότε. Όταν την ρώτησα πως είσαι κλπ, τι σκέφτεσαι για το μέλλον ήταν πιο προσεκτική στις λέξεις που χρησιμοποίησε και πιο ψύχραιμη, δηλαδή ήταν αυτό το απόλυτο τελείωσε. Εμείς θα ευχηθούμε αν θέλουν αυτοί οι δυο άνθρωποι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, να την δώσουν».