Μαρία Σολωμού: «Δε θέλω να μιλήσω για...» - Η απάντηση της στα πυρά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Και η αναμπουμπούλα καλά κρατεί

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Δε θέλω να μιλήσω για...» - Η απάντηση της στα πυρά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει με τη Δανάη Μπάρκα διαφαίνεται νέα σύγκρουση για τη Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ το σκηνικό). Αυτή τη φορά από την άλλη πλευρά του ρινγκ φαίνεται να έχουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που σχολίασε την εκρηκτική εισόδου της ηθοποιού στην Ακαδημία του "Fame Story".

Πώς ξεκίνησε η ρήξη της Μαρίας Σολωμού με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Οι τηλεοπτικές κάμερες "έπιασαν" την ηθοποιό και τη ρώτησαν για την εκρηκτική της εμφάνιση στο talent show.

«Την κάνω αυτή τη δουλειά 17 χρόνια. Διδάσκω (υποκριτική) πάρα πολλά χρόνια, τα αγαπάω τα παιδιά. Τα παιδιά μου, τα λέω παιδιά μου. Νιώθω μαμά», δήλωσε αρχικά. «Εσείς τώρα είδατε ένα δεκάλεπτο, ένα τέταρτο ωφέλιμο από δυόμιση ώρες μάθημα, προφανώς και θα είδατε τα πιο εκρηκτικά σημεία. Δεν είμαι τρελή. Δε φωνάζω και όταν μαλώνω, μαλώνω πάρα πολύ με αγάπη», υπογράμμισε. «Μ' άρεσαν πάρα πολύ τα παιδιά για κάποιο λόγο. Μ' άρεσαν και τα παιδιά, τα οποία είναι λίγο στην κοσμάρα τους, που δεν προσέχουν. Κάπως μου αρέσει. Δηλαδή θα στεναχωρηθώ, τώρα που θα φύγει ένας την άλλη εβδομάδα», κατέληξε.

Η εκπομπή "Super Κατερίνα" χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, σχολίασε τις δηλώσεις αυτές της ηθοποιού και μεταξύ άλλων ειπώθηκε, πως είναι η πιο ενδιαφέρουσα από τους καθηγητές και λόγω της αναγνωρισιμότητας και λόγω των έντονων στοιχείων, που έχει στο χαρακτήρα της. Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην ερμηνευτή υπονόησε, πως η ηθοποιός είπε αυτά που είπε με απώτερο σκοπό να δείχνουν παραπάνω στιγμιότυπα από τα μαθήματά της. «Και πολύ είναι τα δέκα λεπτά, γιατί καταγράφεται όλο το εικοσιτετράωρο. Άρα λοιπόν, μία καθημερινή εκπομπή, γιατί ήτανε της προηγούμενης ημέρας, δεν μπορείς να έχεις παραπάνω. Το ότι παρατήρησε αυτό για εμένα κάτι σημαίνει», σχολίασε. «Βγάλτε παραπάνω. Η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ», ισχυρίστηκε ο παρουσιαστής για τις σκέψεις της ηθοποιού. «Είναι ένα προσωπικό σόου, ενώ όλα και οι συνεντεύξεις πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί», υποστήριξε για την παρουσία της ηθοποιού στο παιχνίδι. «Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού», συμπέρανε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ήρθε η σειρά της ηθοποιού να απαντήσει στις κατηγορίες του πρώην ερμηνευτή, όμως εκείνη δε θέλησε να πάρει θέση. «Καμία ερώτηση, δε θέλω να μιλήσω. Δε θέλω να μιλήσω για κουτσουμπολίκια», επισήμανε η ίδια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: