«Αντίο σε μια σπουδαία κυρία» - Αποκαλύφθηκε η σχέση της Καινούργιου με τη Μαίρη Χρονοπούλου μετά τον θάνατό της

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katken85 - instagram
katken85 - instagram

Την Παρασκευή (6/10) η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από ατύχημα, που είχε η αγαπημένη ηθοποιός στο σπίτι της, νοσηλευόμενη στη συνέχεια σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η κατάληξη εν τέλει δεν ήταν αυτή, που περίμενε το κοινό, που τόσο πολύ αγάπησε την θρυλική ηθοποιό με την ίδια να έχει μιλήσει πολύ άνετα για το κομμάτι του θανάτου πριν από πέντε μήνες σε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ).

Δείτε επίσης: Η επιθυμία για την κηδεία της - Που αφήνει την διαθήκη της

Από τη συγκεκριμένη συνέντευξη φαίνεται, πως η ηθοποιός και η παρουσιάστρια ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου να την αποχαιρετά λίγο αφότου διέρρευσε η είδηση θανάτου με ένα instagram story.

Το αντίο της Κατερίνας Καινούργιου στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Αντίο σε μια σπουδαία ΚΥΡΙΑ…σε μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γυναίκα με υπεροχη ψυχή …σε μια «γυναίκα του γλεντιού»…Ευχαριστούμε για το σπουδαίο έργο σας …τιμή μου που σας γνώρισα… Νιώθω τυχερή που συναναστράφηκα μαζί σας ,που με συμβουλεύσατε ,που μιλήσαμε …που μου ανοίξατε την καρδιά σας…Νιώθω πολύ τυχερή που απήλαυσα την όμορφη παρουσία σας σε τούτο τον κόσμο...
Καλό ταξίδι... @mairi_xronopoulou», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Χρονοπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την είχε εντοπίσει πριν από περίπου 10 ημέρες στο Ηρώδειο, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση. Στις 20 Σεπτεμβρίου δηλαδή, βρέθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι αγκαλιά με τους καλούς της φίλους, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Μάριο Φραγκούλη, οι οποίοι ερμήνευαν εκείνο το βράδυ στη σκηνή.

Ήταν χαμογελαστή και εντυπωσιακή με το φλοράλ φόρεμά της ενώ είχε περιποιημένα μαλλιά και βάψιμο στο πρόσωπο. Έλαμπε!

Μαίρη Χρονοπούλου τελευταία εμφάνιση

Μαίρη Χρονοπούλου τελευταία εμφάνιση πριν πεθάνει

Μαίρη Χρονοπούλου τελευταία εμφάνιση πριν