«Με την Ναταλία Γερμανού μιλάμε συνέχεια, με την Ελεονώρα Μελέτη...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για τις πρώην συνεργασίες του

«Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κακή κριτική και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με την Ναταλία Γερμανού μιλάμε συνέχεια, με την Ελεονώρα Μελέτη...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για τις πρώην συνεργασίες του

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο αυτοκίνητό του και ο ίδιος στάθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ρεπόρτερ που βρέθηκε εκεί. Μίλησε για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, αλλά και για τη σχέση του με τις δύο πρώην συνεργάτιδές του, τη Ναταλία Γερμανού και την Ελεονώρα Μελέτη.

Με καμία από τις δύο δεν υπάρχει κάποια σύγκρουση είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, ενώ με την πρώτη υπάρχει και πολύ συχνή επικοινωνία, παρόλο που πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως επειδή είναι τηλεοπτικά "αντίπαλοι" θα είχαν πρόβλημα (δείτε εδώ την αμήχανη αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Κώστα Τσουρό).

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και την Ελεονώρα Μελέτη

«Χαίρομαι για την αποδοχή της εκπομπής μου στον κόσμο. Παίρνω πολύ ωραία μηνύματα και μου αρέσει πολύ. Χρειάζονται πάντα διορθώσεις στην εκπομπή. Όσοι ενδιαφέρονται πράγματι να πάω καλά, μου είπαν πράγματα και διορθώνομαι. Περισσότερο θέλω την κακή κριτική, παρά την καλή. Άνθρωποι που εμπιστεύομαι μου έκαναν παρατηρήσεις. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κακή κριτική και απλά δεν τους δίνουμε σημασία. Όλοι οι καλοί χωράμε στην τηλεόραση», είπε αρχικά.

Και έπειτα, ανέφερε: «Με την Ναταλία Γερμανού μιλάμε συνέχεια και πριν ξεκινήσει η εκπομπή, όχι στα διαλείμματα, γιατί γενικά στα δεν κοιτάω το κινητό μου τότε, αλλά μιλάμε κάθε Δευτέρα».

Για τη δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη για τους πανελίστες που θέλουν να γίνουν παρουσιαστές, επισήμανε: «Η Ελεονώρα Μελέτη είπε το αυτονόητο και μου κάνει εντύπωση που προκαλεί εντύπωση το αυτονόητο. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ανθρώπους που έγιναν παρουσιαστές σε μία νύχτα. Δεν χρειάζεται να ονομάσω. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα. Τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση υπήρχε η τάση να έρχονται άνθρωποι που δεν ήταν μέσα στο χώρο. Και η Σίσσυ ήταν σε πάνελ και έγινε παρουσιάστρια και ο Νίκος Μουτσινάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούριου και η Ελένη Τσολάκη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου από ρεπόρτερ έγινε παρουσιάστρια, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Ανθή Βούλγαρη. Απλά το τελευταίο παράδειγμα είμαι εγώ. Για την Ελεονώρα Μελέτη δεν είπα κάτι, αλλά σχολίασα αυτό που είπε περί ατζέντας. Επειδή είμαι από αυτά τα παραδείγματα που από πανελίστας έγινα παρουσιαστής, έκρινα πως η άποψη μου θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Προφανώς και με την Ελεονώρα δεν υπάρχει κάτι.

Ήμασταν δύο χρόνια συνεργάτες και ξέρετε τη σχέση μας. Τι να άλλαξε μέσα σε έναν μήνα; Η κουβέντα έχει να κάνει και με τις σχέσεις των ανθρώπων, πως συμπεριφέρεται ο κάθε πανελίστας και πώς ηγείται κάποιος παρουσιαστής μίας εκπομπής. Δεν φταίει πάντα ο ένας αλλά και οι δύο αν κάτι συμβαίνει».

Δείτε επίσης: «Ήταν συμφωνημένο με τον σταθμό» - Το παρασκήνιο της αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από το Μega Καλημέρα