Πόζαρε με θέα το απέραντο γαλάζιο και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - Η νέα εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη

Λίγο πριν φέρει το παιδί της στον κόσμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα πρόσωπο, που μέσα στο καλοκαίρι απασχόλησε αυτή τη φορά όχι με τα επαγγελματικά της, αλλά με μέσα από την προσωπική της ζωή, καθώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Την Παρασκευή (6/10) η ηθοποιός δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα αυτή τη φορά από τις διακοπές της στην Σύρο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να φαίνεται μπροστά από μία υπέροχη θέα (δείτε εδώ πόσο πολύ μοιάζει με τον πατέρα της).

Η νέα φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Love lasts forever
Φόρεμα Hyakinthus από την τελευταία συλλογή του Theosis Syros», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη για την εγκυμοσύνη της

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Το γνωστοποίησε μάλιστα με την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό. Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα. Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά», είπε.