Με γκρίζα μαλλιά και γένια - Αγνώριστος ο Αστέρης από το Καφέ της Χαράς 17 χρόνια μετά

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με γκρίζα μαλλιά και γένια - Αγνώριστος ο Αστέρης από το Καφέ της Χαράς 17 χρόνια μετά

Ο Χρήστος Μαντάκας αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στο Καφέ της Χαράς, στους πρώτους κύκλους της σειράς του ΑΝΤ1, ως Αστέρης, ο πατέρας της Βάλιας και πρώην σύντροφος της πρωταγωνίστριας, ο οποίος τελικά αποκάλυψε πως ήταν γκέι.

Έχει παίξει και στο 50 -50, ωστόσο έκτοτε χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε γιατί εξαφανίστηκε και τι συμβαίνει στη ζωή του, ενώ μέσα από τις φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρατηρεί κανείς πόσο έχει αλλάξει εμφανισιακά/

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Αστέρης από το Καφέ της Χαράς

Υπήρξαν άνθρωποι του χώρου που σε αντιμετώπισαν με δυσπιστία λόγω της ωραίας εξωτερικής σου εμφάνισης;

Αυτό συνέβη, ναι. Αρκετές φορές αντιμετώπισα αρνητική συμπεριφορά λόγω της εμφάνισης μου και της προβολής μου από τα media. Φυσικά υπήρξαν και άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν σε σπουδαίους ρόλους και είχα μαζί τους καταπληκτικές συνεργασίες.

Τι θυμάσαι από το «Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκες τον Αστέρη;

Καταρχάς θυμάμαι έναν υπέροχο συνεργάτη που λέγεται Χάρης Ρώμας, ο οποίος πέρα από το ότι έχει δημιουργήσει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά καταπληκτικά σενάρια, ξέρει και να φροντίζει απίστευτα όλους τους ηθοποιούς του. Όλοι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς ήταν εξαιρετικοί και μου έχουν μείνει αξέχαστοι, ειδικά η Ρένια Λουιζίδου, με την οποία είχα και τις περισσότερες σκηνές μου στο «Καφέ». Είναι ένα απίστευτο κορίτσι και πολύ γλυκός άνθρωπος.

Δείτε επίσης: «Στο καφέ της χαράς μου έδιναν...» - Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στην σειρά του ΑΝΤ1

Ακόμη ένας ρόλος σου που θυμούνται πολλοί είναι του «Γιάννη» στο «50-50», το οποίο προβάλλεται σε επανάληψη. Το βλέπεις;

Γενικά, όποτε τύχει τα βλέπω όλα… αν και τα έχω δει τόσο πολύ στο παρελθόν. Άλλη μία αγαπημένη δουλειά, με ωραίες αναμνήσεις, σπουδαίους ηθοποιούς και έναν υπέροχο σκηνοθέτη, τον Βασίλη Θωμόπουλο.

Οταν ξεκίνησε φέτος η επανάληψη του «50-50», το τηλεοπτικό κοινό διχάστηκε λόγω της ιστορίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Θα ήταν κρίμα μια τόσο αγαπημένη σειρά, όπως το «50-50», να μην ξαναπαιζόταν λόγω αυτής της ιστορίας. Ας μην ξεχνάμε πως οι ηθοποιοί παίρνουν κάποια χρήματα από τις επαναλήψεις. Μπορεί να είναι λίγα, αλλά οι ανάγκες του κόσμου είναι μεγάλες.

Γιατί έχεις να κάνεις τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια;

Την εποχή της κρίσης ασχολήθηκα με άλλες δραστηριότητες για λόγους επιβίωσης. Ασχολήθηκα με την εστίαση, έναν επαγγελματικό κλάδο με μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, καθώς πρόκειται για τον πιο σημαντικό τουριστικό κλάδο στη χώρας μας, όπου έχουν επενδυθεί μεγάλα κεφάλαια. Υπάρχουν πολύ ωραία μαγαζιά, με υψηλή αισθητική, εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό και άριστη ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουν, τα οποία συναγωνίζονται άνετα αυτά του εξωτερικού. Πρόσφατα έτυχε να κάνω κάποια ταξίδια στην Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία, όπου διαπίστωσα ότι το επίπεδο που έχουμε εδώ στην εστίαση είναι πραγματικά πολύ υψηλό.

Πώς είναι